PS Kemi
4-5-1
vko.24 // 19.6.2016

IFK Mariehamn voitti jälleen (IFK Mariehamn-PS Kemi 2-0)

IFK Mariehamn jakaa jälleen sarjan kärkipaikan HJK:n kanssa, kun joukkue kaatoi sunnuntaina PS Kemin Dever Orgillin ja Aleksei Kangaskolkan maaleilla 2-0-lukemin.

Alandia cupin nuoret ja lämmin ilma saivat IFK Mariehamnin ja PS Kemin esittämään vauhdikasta jalkapalloa Wiklöf Holding Arenalla.

Esimerkiksi kotijoukkueen Diego Assis juoksi, harhautti ja heittäytyi, todellakin osoitti että hän halusi kaikki kolme pistettä pysymään Maarianhaminassa.

Dever Orgillilla oli jo alussa hyvä paikka, mutta ei onnistunut kunnolla laukauksessaan.

Ensimmäisen puolikkaan lopulla isännät kokivat takaiskun, kun Diego Assis joutui tulemaan kolhun vuoksi sivuun.

Ottelun 43. minuutilla moni luuli Orgillin ja Robin Sidin juonivan isännille johtomaalin, mutta PS Kemin puolustus ehti viime hetkellä hätiin.

Puoliajan loppuun asti vieraiden puolustus ei kuitenkaan kestänyt. Aleksei Kangaskolkan kovan laukauksen PS Kemin maalivahti Juhani Pennanen sai työnnettyä ylärimaan, mutta jatkopallosta Orgill ei epäonnistunut.

Myös toisella puoliajalla vauhtia riitti ja nyt myös PS Kemi oli paremmin pelissä mukana. Walter Viitala saikin olla IFK Mariehamnin tolppien välissä tarkkana.

Lopullisesti kamppailu ratkesi vasta 89. minuutilla. Tuolloin Kangaskolkka ensin yksinkertaisesti varasti pallon PS Kemin puolustukselta, ajoi kohti maalia ja viileästi viimeisteli loppulukemat 2-0.

IFK Mariehamn-Ilves Wiklöf Holding arenalla sunnuntaina 10.7. kello 17.00 ja PS Kemi-RoPS Sauvosaaren kentällä torstaina 23.6. kello 17.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.