AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

20

(0-0)

Yleisöä 3657

PS Kemi
4-5-1
vko.27 // 9.7.2016

Ennakko: HJK-PS Kemi

Ennakko: HJK-PS Kemi

HJK ja PS Kemi kohtaavat sunnuntaina Sonera Stadiumilla ja kotijoukkueella on kalavelkoja maksettavanaan.

HJK on kärsinyt kuluvalla kaudella toistaiseksi vain kaksi tappiota, mutta toinen näistä tuli nimenomaan PS Kemiä vastaan. 29.4. pelattu ottelu päättyi PS Kemin 1-0-voittoon ja näin HJK metsästää ensimmäisiä pisteitään kemiläisiltä.

- Viime kohtaamisessamme hävisimme Kemille 1-0, kun he tekivät maalin aivan pelin alkuminuuteilla. Se ei tule toistumaan.

- Kemi on parhaimmillaan nopeissa vastahyökkäyksissä, pelaajista erityisesti Ions on kunnostautunut niissä. Tämä meidän pitää eliminoida, toteaa päävalmentaja Mika Lehkosuo.

HJK palasi edellisessä ottelussaan juhannuksen alla SJK:n vieraan voittokantaan kolmen voitottoman ottelun jälkeen.

PS Kemi sen sijaan on ollut viime kierrokset melkoisessa suvantovaiheessa. Neljä edellistä ottelua ovat tuoneet yhtä monta tappiota, eivätkä kemiläiset ole näissä otteluissa onnistuneet maalinteossa kertaakaan.

HJK pääsee käytännössä täydellä miehistöllä otteluun.

- Meillä on hyvä terveystilanne ja monta kentälle haluavaa pelaajaa. Kilpailutilanne pelipaikoista on kova ja muutoksia avauskokoonpanossa todennäköisesti nähdään. Iloinen uutinen on se, että Anthony Annan on nyt ensi kertaa kokoonpanossa.

PS Kemiltä ovat poissa ainakin pelikieltoiset Tuomo Könönen ja Ryan Gilligan sekä loukkaantunut Aleksi Räihä. Lisäksi muutamien muiden pelikunto ei ole vielä tiedossa.


HJK - PS Kemi sunnuntaina 10.7. kello 17.00 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HJK:n verkkosivut, PS Kemin verkkosivut