AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

30

(1-0)

Yleisöä 3689

KuPS
4-3-3
vko.30 // 25.7.2016

Ennakko: VPS-KuPS

Ennakko: VPS-KuPS

Hyvässä pelivireessä olevat VPS ja KuPS iskevät yhteen kierroksen kärkipään ottelussa, joka alkaa Vaasan Elisa Stadionilla kello 18.30.

Peräkkäisinä vuosina 1923 (KuPS) ja 1924 (VPS) perustettujen palloseurojen kohtaaminen ei tule jättämään ketään kylmäksi. Ei ainakaan tässä lämpötilassa.

– Peli tulee olemaan erilainen kuin viime pelimme HIFK:ta vastaan. HIFK oli aktiivinen joukkue, joka hyökkäsi nopeasti, prässäsi korkealta ja piti palloakin. KuPS pelaa eri tavalla panostaen varmasti puolustuspelaamiseensa ja tilanteenvaihtoihin. He ovat myös erikoistilanteissa todella hyviä, sillä heillä on tosi iso ja fyysinen joukkue, VPS-luotsi Petri Vuorinen luonnehti seuransa sivuilla.

Voittoputkessa etenevä VPS on kiivennyt Veikkausliigan kuntopuntarin kärkipaikalle ja sarjataulukon jaetulle kolmostilalle. Kuopiolaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukon viidennellä tilalla.

- VPS on erinomaisessa vireessä. Viisi voittoa putkeen on loistava suoritus tasaisessa Veikkausliigassa. Tämän lisäksi he pääsevät pelaamaan uudella kotistadionillaan. Haaste on meille iso. Uskon kuitenkin nuoren ryhmämme mahdollisuuksiin, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Marko Rajamäki muistuttaa seuransa verkkosivuilla.

Keltamustan ykköshyökkääjä Gbolahan Salami palaa KuPS-joukkueen kokoonpanoon pelikieltonsa päätyttyä.

- Terveystilanne on hyvä, eikä pelikiellossa ole ketään, Rajamäki toteaa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä Veikkausliigakaudella kertaalleen ja tuon koitoksen KuPS voitti kotiyleisönsä edessä 1-0.

VPS-KuPS maanantaina 25.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPSin verkkosivut, VPS:n verkkosivut