AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 2855

HJK
4-3-3
vko.30 // 31.7.2016

Inter ja HJK jäivät ilman maaleja (FC Inter-HJK 0-0)

Inter ja HJK jäivät ilman maaleja (FC Inter-HJK 0-0)

FC Inter ja HJK eivät onnistuneet maalinteossa Turun Veritas stadionilla. Näin pisteet jaettiin luvuin 0-0.

Inter on saanut puolustuksen toimimaan. Tästä oivana esimerkkinä on HJK:ta vastaan sunnuntaina pelattu maaliton 0-0 tasapeli. Paikkoja tosin kotijoukkueella oli voittoonkin asti.

Inter oli varsinkin avausjaksolla kaikessa HJK:ta edellä. Ainoastaan Klubi-vahti Markus Uusitalon hyvät torjunnat ja terävyyden puute maalipaikoissa pitivät lukemat maalittomana.

Interin parhaat paikat avausjaksolla tulivat Guy Gnabouyoulle ja Kalle Kaupille. Ensiksi mainittu puski heti alussa ohi hyvästä paikasta. Toisen yrityksen torjui onnekkaasti Uusitalo. Kaupin laukaus sen sijaan pamahti ylärimaan ja siitä maan kautta takaisin kentälle.

Ottelu tasoittui toisella jaksolla ja myös vierasjoukkue HJK pääsi jollakin tasolla peliin mukaan. Mitään supervaarallista se ei kuitenkaan Inter-maalille saanut luotua. Joitakin hässäköitä maalin edessä oli, mutta kunnon maalipaikkoja ei.

Inter haki peliin uutta puhtia vaihtojen myötä. Voittoon asti puhti ei kuitenkaan riittänyt, vaan joukkueen oli lopulta tyytyminen tasapeliin, mikä lopulta oli pettymys hyvän avausjakson jälkeen.

HJK jatkaa liigakakkosena ja Inter sijalla kymmenen.


Ilves-FC Inter lauantaina 6.8 kello 16 Tammelan stadionilla ja HJK-FC Lahti sunnuntaina 7.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut