AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PS Kemi
4-4-2

21

(0-0)

Yleisöä 1457

PK-35 Vantaa
4-5-1
vko.31 // 5.8.2016

Ennakko: PS Kemi-PK-35 Vantaa

Ennakko: PS Kemi-PK-35 Vantaa

PS Kemi kohtaa lauantaina Veikkausliigan toisen sarjanousijan, kun vastaan asettuu PK-35 Vantaa.

Punamustien sarjakausi on ollut poikkeuksellisen vaiherikas ja haastava. 19 ottelukierroksen jälkeen PK-35 Vantaa majaili sarjassa viimeisenä 14 pistettä keränneenä ja perjantaina joukkueelta vielä vähennettiin lisenssirikkomusten takia kuusi pistettä..

Kemiläisten sarjakausi alkoi mallikkaasti ja joukkue keikkui pitkään tiukasti mitalisijojen tuntumassa. Kauden edetessä sarjanousijan pistetahti on kuitenkin notkahtanut. PS Kemi on voittanut viimeksi kesäkuun puolivälissä. Huomiseen otteluun lähdettäessä 22 pistettä keränneiden merilappilaisten sarjasijoitus on kahdeksas.

PK-35 Vantaa ei ole arkaillut vieraissa, sillä joukkue on kerännyt pisteitä koti- ja vieraspeleistään samaan tahtiin. Sarjakauden kolmesta voitostaan PK-35 Vantaa on kuitenkin ottanut kaksi vieraskentillä. KuPS kaatui huhtikuussa Savossa lukemin 2-3 ja HIFK kesäkuussa Töölössä maalein 1-2.

PS Kemi on PK-35 Vantaan pelaajistolle tuttu joukkue jo viime kauden nousutaistelusta. Lisäksi joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen tänä vuonna. Penkin päässä seisovalle päävalmentaja Pasi Pihamaalle PS Kemi on kuitenkin uudempi tuttavuus.

– Joukkueet ovat pelanneet monta kertaa vastakkain. PS Kemi on varmasti pelaajille tutumpi vastustaja kuin minulle – mutta enhän minä edes pelaa, Pihamaa nauroi.

– Heillä on kuitenkin myös muutama uusi pelaaja. Saa nähdä, pelaavatko he jo ja millaisia he ovat. Kemi ei missään nimessä ole helppo paikka millekään joukkueelle. Siellä ovat kylähullut huutamassa ja kannustamassa.

PS Kemi vahvistui viikonlopun alla hyökkääjä Erik Törnrosilla ja muutoksia pelaajistossa on tapahtunut muutenkin. PS Kemiltä ovat edelleen poissa Aleksi Räihä ja Jusa Impiö. Uusien vahvistuksien Filip Valencicin ja Törnrosin pelaaminen on vielä epävarmaa.

PK-35 Vantaan kokoonpanotilanne on Kemiin lähdettäessä haastava. Jo ennestään kapeasta pelaajaryhmästä sivuun jäävät vammoista kärsivät Nosh A Lody ja Bob Diasonama. Myös Altin Ademaj jää etelään pelatakseen huomenna A-poikien pelissä.


PS Kemi-PK-35 Vantaa lauantaina 6.8. kello 14 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: PK-35 Vantaan verkkosivut