4-5-1
vko.32 // 10.8.2016

Turussa päädyttiin pistejakoon (Inter-PK-35 Vantaa 2-2)

FC Inter ja PK-35 Vantaa jakoivat pisteet keskiviikkona maalein 2-2 (1-0).

Inter aloitti ottelun loistokuntoisella Veritas Stadionilla vahvasti. Joukkue prässäsi ylhäältä ja pakotti vantaalaiset puolustuskannalle. Ilves-ottelussa tökkinyt syöttöpeli toimi nyt hyvin ja tilanteita syntyi.

Inter pääsi vihdoin maalin makuun reilun vartin pelin jälkeen. Lucas Garcia antoi lyhyen kulman Joni Aholle, jonka keskityksestä ensimmäistä kertaa Inter-paidassa kotikentällä pelannut Njazi Kuqi puski varmasti maaliin.

Interillä oli enemmän kuin hyvät paikat tappaa pelit lopullisesti 25. minuutilla. Henri Lehtonen ja Kuqi saivat tunnustaa omissa yrityksissään PK-35:n maalivahti Daniel Kollarin etevämmäkseen.

Jobin postina avausjaksosta voidaan nostaa Petros Kanakoudisin takareisivamma, joka pakotti kreikkalaisen vaihtoon pelin 37. minuutilla.

Kokonaisuutena Inter oli ensimmäisellä jaksolla vahva ja vain Kollarin hyvät torjunnat pitivät numerot 1-0.

Jos Interin ensimmäinen jakso sujui hyvin, niin samaa ei vois sanoa toisesta. Jaksoa ei oltu ehditty pelata kuin reilu minuutti, kun PK-35 tuli ottelussa tasoihin. Aleksi Ristola sai sohittua oman läpiajonsa sylkypallon lopulta Interin maaliin.

Maalin jälkeen Interin pelaamisessa ei tapahtunut merkittävää parannusta. Vantaalaiset hallitsivat keskialuetta ja Inter tuskaili pelaamisensa kanssa.

Lopulta kun tyhjästä Inter onnistui lopulta maalinteossa. Vaihdosta kentälle tullut Guy Gnabouyou pudotti pallon päällään Henri Lehtosen keskityksen Kuqille, joka laukoi varmasti illan toisen osuman.

PK-35 tuli ottelussa kuitenkin tasoihin. Avausmaalin tehnyt Ristola pudotti pallon melko summittaisesti takaviistoon, josta Lucas Kaufmann laukoi kenenkään estelemättä tasoituksen. Tilanteessa Inter-puolustus oli aivan tuuliajolla.

Inter haki voittomaalia vimmatusti loppuun asti. Solomon Duah pääsikin lisäajalla avopaikkaan, mutta jälleen huippuottelun pelannut vantaalaisten maalivahti Daniel Kollar oli Inter-hyökkääjää etevämpi.

Enempää paikkoja ottelussa ei nähty ja pisteet jaettiin 2-2 tasatuloksella.

PS Kemi - FC Inter lauantaina 13.8. kello 16.00 Sauvosaaressa ja PK-35 Vantaa - FC Lahti lauantaina 13.8. kello 16.00 Myyrmäen stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.