AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
Ilves
1-1-0

31

(1-0)

Yleisöä 2609

HIFK
4-4-2
vko.32 // 12.8.2016

Ennakko: Ilves-HIFK

Ennakko: Ilves-HIFK

Tammelan stadionilla pelataan lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Ilves saa vastaansa aina tunteita herättävän HIFK:n Helsingistä.

Ilves on pelannut tällä kaudella 20 ottelua, joista se on voittanut yhdeksän, pleannut kolmesti tasan ja hävinnyt kahdeksan kertaa. Kasassa on 30 sarjapistettä. Viime ottelussaan keskiviikkona Ilves kärsi kirvelevän 3-2-tappion FC Lahden vieraana.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tiedostaa, että vastaan saapuu hyvävireinen HIFK. Antti Muurisen alaisuudessa joukkue on kohdannut kärkipään ryhmiä ja selvittänyt vaikeat ottelut tappioitta komeimpana kruununa viikon takainen 5-2-vierasvoitto IFK Mariehamnista.

- HIFK on totta kai muuttunut alkukauteen verrattuna. Heillä on uusi päävalmentaja sekä pari kovaa pelaajahankintaa, ja he ovat osoittaneet viimeisissä peleissään hienoa taistelutahtoa. Meillä puolestaan viime ottelu Lahdessa oli hyökkäyssuuntaan hyvä ja peli oli kontrollissa, mutta emme saaneet tulosta, Wiss sanoo Ilveksen sivuilla.

- Vaikka Lahdessa tuli tappio, niin se on kuitenkin ainoa tappiomme viidessä viimeisessä ottelussa, joten ihan hyvässä vauhdissa tässä ollaan. Niskat eivät ole painuneet millään lailla alas, vaan rinta rottingilla lähdetään hakemaan kolmea sarjapistettä lauantaina Tammelassa, kommentoi Wiss.

Kehuja vastustajalle tulee myös HIFK-leiristä.

- Ilves on erityisen vahva joukkue kotikentällään. He puolustavat tiiviisti ja kurinalaisesti sekä pyrkivät nopeisiin vastaiskuihin. Supertähtenä Tendeng, jonka lisäksi Soisalo on ollut todella vahva oikealla laidalla, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat lauantaina edelleen puolustaja Felipe Aspegren, keskikenttämiehet Eero Korte ja Marco Matrone sekä hyökkäyksen Mika Lahtinen. Heitä kaikkia odotetaan takaisin kokoonpanoon lähiviikkoina.


Ilves - HIFK lauantaina 13.8. kello 16.00 Tammelan stadionilla. Ottelu on Nelosen Futiskierroksen pääottelu. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Ilveksen verkkosivut, HIFK:n verkkosivut