HJK
4-3-3
vko.33 // 21.8.2016

VPS ja HJK maalittomaan tasapeliin (VPS-HJK 0-0)

VPS ja HJK eivät saaneet palloja maaliin Vaasassa. Näin liigapisteet jaettiin luvuin 0-0.

Avausjaksolla VPS oli energinen ja loi enemmän hyviä hyökkäyksiä ja maalintekopaikkoja kuin HJK.

Vaasalaiset pääsivät päättämään hyökkäyksiään vieraita paremmin ja Thomas Dähne Klubin maalilla joutui venymään muutamaan huipputorjuntaan.

39. peliminuutilla Joonas Vahtera kaadettiin rankkarialueella ja Pyry Soiri pääsi ampumaan rangaistuspotkua. Pyry tälläsi pallon kuitenkin pilkulta yli ja tauolle lähdettiin tasoissa.

Toisella jaksolla HJK otti peliä enemmän hallintaansa ja antoi kovempaa prässiä kuin avausjaksolla. VPS sortui enemmän virheisiin ja niiden kautta helsinkiläiset saivat muutaman tekopaikan. Viimeistely oli kuitenkin heppoista, eikä Evgeni Kobozev joutunut tänään venymään torjunnoissaan mitenkään erityisesti.

IFK Mariehamn-VPS sunnuntaina 28.8. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla ja HJK-PK-35 Vantaa keskiviikkona 24.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.