AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

30

(1-0)

Yleisöä 2585

PK-35 Vantaa
5-3-2
vko.33 // 20.8.2016

Ennakko: KuPS-PK-35 Vantaa

Ennakko: KuPS-PK-35 Vantaa

Kuopion Palloseuran Veikkausliigapelit jatkuvat sunnuntaina jälleen oman kotiyleisön edessä. 23. sarjakierroksen kotiottelussa kohdataan PK-35 Vantaa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella jo kahteen otteeseen. Huhtikuussa PK-35 Vantaa avasi pistetilinsä Veikkausliigassa hakemalla 2-3-vierasvoiton Kuopiosta. Kesäkuussa joukkueet tasasivat pisteet Myyrmäessä lukemin 1-1.

PK-35 Vantaa on ollut loppukesästä melkoisessa myllerryksessä, mutta Kuopiossa on pantu merkille se, että pelillisesti vantaalaiset eivät ole notkahtaneet - päinvastoin.

- PK-35 on muuttanut pelaamistaan valmentajavaihdoksen jälkeen. Pihamaan Pasi on saanut joukkueesta kaiken irti. Tästä osoituksena PK-35:n kaksi edellistä hyvää ottelua. Interiltä piste Kupittaalta ja kotona he menettivät voiton vasta viime hetken maalilla Lahdelle, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

KuPS taistelee tasaisessa Veikkausliigassa tiukasti mitaleista. Pihamaan mukaan savolaisjoukkue tarjoaa Punamustille huomenna tiukan vastuksen.

– Meille KuPS on siinä mielessä haasteellinen vastustaja, että heillä on paljon isoja pelaajia. Se saattaa tuoda erikoistilanteissa hieman vaikeuksia, sillä meillä ei ole kauheasti pituutta. Meidän pitää kuitenkin terävöittää erikoistilannepelaamistamme aiempaan nähden.

Punamustien pelit KuPSia vastaan ovat sujuneet hyvin, sillä kahdesta kohtaamisesta mukaan on tarttunut neljä sarjapistettä. Vaikka edelliset pelit eivät vaikuta sunnuntain kenttätapahtumiin, voivat aiemmat tulokset Pihamaan mukaan vaikuttaa korvien väliin.

– Voitokkaalla historialla on aina merkitystä. Se laittaa myös vastustajaa vähän miettimään ja voi aina painaa vähän takaraivossa.

– Katsotaan millaisen ryhmän saamme jalkeille Kuopioon. Mukana saattaa olla jo uusia pelaajia, Pihamaa totesi.

Kuopiolaisten terveystilanne on hyvä. Näin ollen kokoonpanoon ei ole tulossa isoja muutoksia.

Punamustien kokoonpanosta puuttuvat huomenna loukkaantumisten vuoksi keskuspuolustajat Raimi ja Nosh A Lody. Lisäksi hyökkääjä Masar Ömer kärsii sunnuntaina korttitilin täyttymisestä seurannutta pelikieltoaan.

Kuopion Palloseuran pitkäaikainen ja läheinen yhteistyökumppani Kuopion Energia toimii illan otteluisäntänä.


KuPS - PK-35 Vantaa sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPSin verkkosivut, PK-35 Vantaan verkkosivut