Yleisöä 2032

4-3-3
vko.33 // 21.8.2016

FC Inter haki pisteet Lahdesta (FC Lahti-FC Inter 1-2)

FC Inter haki Lahdesta täyden pistepotin voitettuaan FC Lahden 2-1. Kennedy Ugoala teki Interin ensimmäisen maalin ja Solomon Duah toisen. Kotijoukkueen kavennuksesta vastasi Hassan Sesay.

Ottelu alkoi Interin painostuksella ja ottelua olikin takana vain minuutti, kun Guy Gnabouyou pääsi puskemaan vapaasti Lahden maalin edustalta. FC Lahden maalissa varmasti pelannut Aleksandr Vasjutin torjui puskun hienosti kulmaksi. Vartin pelin jälkeen Lahti sai luotua kaksi puolittaista maalipaikkaa. Jasse Tuominen ei kuitenkaan tällä kertaa onnistunut toimittamaan palloa maaliin.

Aivan ensimmäisen jakson lopussa Inter iski tärkeän maalin. Erfan Zenelin antamaan kulmaan nousi korkeimmalle Kennedy Nwanganga. Turkulaisen pusku suuntautui suoraan tolpan juureen ja siirsi Interin 1-0 -johtoon.

Toinen jakso alkoi lahtelaisittain murheellisesti. Peliä oli takana alle kymmenen minuuttia, kun Bonilha palautti pallon heikosti alaspäin. Solomon Duah pääsi syötönkatkoon ja karkasi yksin läpi. Hän viimeisteli varmasti Interin 2-0 -johtoon.

Kuhnurit heräsivät taistelemaan kymmenen minuuttia ennen loppua. Parin minuutin painostusjakson päätteeksi Hassan Sesay pääsi ampumaan vastapalloon rangaistusalueen rajalta. Pallo otti pienen kimmokkeen ja painui Jukka Lehtovaaran selän taakse. Maalin jälkeen Lahti hyökkäsi rohkeasti. Kalle Multasella oli kaksi loistavaa maalipaikkaa, mutta hän ei saanut punnerrettua tasoitusta. Viidennellä lisäaikaminuutilla sadatta liigamaaliaan FC Lahden paidassa jahtaava Rafael pääsi puskemaan tolppaan. Paluupalloon ensimmäisenä kerennyt Tuominen laukoi pallon kuitenkin lähelle maauimalaa ja näin ollen Inter nappasi täydet kolme sarjapistettä.

RoPS-FC Lahti lauantaina 27.8. kello 16.00 Rovaniemen keskuskentällä ja FC Inter-Ilves lauantaina 27.8. kello 16.00 Veritas Stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.