AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PK-35 Vantaa
4-5-1

01

(0-1)

Yleisöä 803

PS Kemi
4-4-2
vko.34 // 25.8.2016

Ennakko: PK-35 Vantaa-PS Kemi

Ennakko: PK-35 Vantaa-PS Kemi

PS Kemillä on pitkästä aikaa edessään hieman pidempi vieraspelimatka, kun joukkue lähti torstaina matkaamaan Vantaalle. Perjantaina vastassa on PK-35 Vantaa, joka kaatui vastikään kemiläisten käsittelyssä lukemin 2-1.

Kotijoukkueen viikko on ollut poikkeuksellisen raskas, kun sunnuntaina vantaalaiset kohtasivat Kuopiossa KuPS:n ja keskiviikkona Helsingissä HJK:n. PK-35 Vantaa lähtee siis otteluun erittäin lyhyellä palautumisella. Päävalmentaja Pasi Pihamaan mukaan se tuo omat haasteensa, mutta samalla hän muistutti, että joukkueessa on riittävästi pelaajia.

– Ei meillä ole mitään ongelmaa. Laitamme huomenna tuoreita jalkoja kentälle, Pihamaa lohkaisi.

– Se on tietysti vähän poikkeuksellinen tilanne, että meillä tulee olemaan monta A-junioria avauksessa.

Tiukan viikon aikana PK-35 Vantaa on joutunut keskittymään harjoituskentällä enemmän palautumiseen kuin tulevaan vastustajaan.

– Ei tässä oikein ehti käymään vastustajaa läpi. Keskitymme vain siihen, että saamme pelaajat kentälle. Tämä on meille kolmas peli kuuteen päivään, joten ei siinä oikein pääse tekemään harjoituksia vastustajien mukaan, Pihamaa sanoi.

– Tässä vaiheessa tämä on vain palautumista ja valmistautumista tulevaan rasitukseen. Ei tämä tietenkään ideaali valmistautuminen ole, mutta näillä mennään.

Edellisen kohtaamisen jälkeen PK-35 Vantaa on pelannut kaksi tasapeliä ja hävinnyt kahdesti. Kemiläiset puolestaan ovat hävinneet yhden ja voittaneet kaksi. Vantaalaisjoukkue on viime aikoina vahvistunut useilla pelaajilla, kun PK-35 Vantaan riveihin ovat liittyneet HJK:n nuori toppari Leo Väisänen, FC Lahtea edustanut Driton Shala ja PK-35/VJS:n A-junioreista tullut Abaas Ismail.

PS Kemi on viime aikoina ollut hyvässä vireessä ja elokuu on sujunut RoPS-vierasottelun pohjakosketusta lukuun ottamatta voittoisasti. Maalintekokin on toiminut, kahdessa edellisessä ottelussa vastustajan verkkoa on venytetty peräti kuusi kertaa. Nyt nähdään kuitenkin joukkueen iskukyky uuden tilanteen edessä, kun menneiden kausien hyökkäyspelin sielu Billy Ions ei enää punapaidassa vaikuta.

Punamustien kokoonpanotilanne on perjantain ottelun alla hyvä. Ainoastaan Riku Heinosen pelikunto on sairastelun vuoksi vielä epävarmaa.

PS Kemin pelaajatilanne on kohtalainen, poissa on edelleen Jusa Impiö ja pikkuvaivastaan toipuvan Filip Valencicin tilanne on epävarma. Kaby edustaa jälleen Guinea-Bissaun maajoukkuetta ja olisi myös ollut pelikiellossa tässä ottelussa.


PK-35 Vantaa - PS Kemi perjantaina 26.8. kello 18.30 Myyrmäen stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.