AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 1305

VPS
4-4-2
vko.34 // 27.8.2016

Ennakko: IFK Mariehamn-VPS

Ennakko: IFK Mariehamn-VPS

IFK Mariehamn saa sunnuntaina vieraakseen kärkipään kamppailussa VPS:n.

Sarjataulukon kärjessä keikkuva IFK Mariehamn haki pari viikkoa sitten erittäin tärkeän voiton VPS:sta ja sai sen myötä hiukan jo uhanneen alavireensä käännettyä uudestaan voitolliseksi. Nyt Maarianhaminaan saapuu varmuudella revanssihekinen VPS.

Vaasan Palloseuran päävalmentaja Petri Vuorinen oli ottelun alla levollisin, mutta nälkäisin mielin.

– Saadaan uusi mahdollisuus voittaa Maarianhamina lyhyen ajan sisällä. Hampaankoloon jäi edellisestä. Parantamaan lähdetään, Vuorinen jutteli.

Tarkoin on tiedossa myös mitä pitää parantaa, jotta pisteet saarelta irtoavat.

– Puolustuspeliä olemme hioneet edellisen kohtaamisen jälkeen. Pitää myös muistaa, että IFK Mariehamn puolustaa todella tiiviisti, joten meidän pitää pystyä murtautumaankin paremmin kuin viimeksi. Viime kohtaamisessa punainen korttikin hieman toki vaikeutti hommaa, Vuorinen totesi.

Terveystilanne näyttää suhteellisen hyvältä. Yksi pelaaja jää kokoonpanon ulkopuolelle, mikäli kaikki ovat kunnossa. Muutama kysymysmerkki on ilmoilla.

– 19 pelaajaa on mukana, koska paria tilannetta tutkaillaan vielä. Mitään isompaa vaivaa ei kenelläkään ole.

Vepsulla on ollut kova elokuu. Se on kohdannut kärkijoukkueita, eikä riemukulku ole ollut heinäkuun kaltaista, eikä sen ehkä ole voinut olettaakaan olevan. Päävalmentajan mielestä kovista peleistä on ammennettu positiivista energiaa, mutta yksi asia harmittaa.

– Olemme pelanneet kärkeä vastaan ja nähneet, missä olemme onnistuneet heitä vastaan. Joissain peleissä olemme pärjänneet ja pelanneet mainiosti, mutta tuloksellisesti emme ole onnistuneet niin hyvin. Parannettavaa siis riittää, mutta nämä pelit ovat antaneet uskoa ja motivaatiota tulevaan, Vuorinen kommentoi.


IFK Mariehamn-VPS sunnuntaina 28.8. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.