AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PS Kemi
4-4-2

02

(0-2)

Yleisöä 2023

HJK
4-3-3
vko.36 // 8.9.2016

Ennakko: PS Kemi-HJK

Ennakko: PS Kemi-HJK

Vahvan elokuun pelannut PS Kemi saa parjantaina jo kello 17.30 alkavassa ottelussa vieraakseen HJK:n.

PS Kemi sai mittavaa tunnustusta, kun Veikkausliigan elokuun joukkueessa olivat kemiläisistä mukana Zeljko Savic, U21-maajoukkueessa keskiviikkona esiintynyt Joona Veteli ja Erik Törnros. Kuukauden pelaajaksi valittiin Törnros ja kuukauden valmentajaksi Jari Åhman.

Nyt on aika jatkaa hyvää työtä, kun Veikkausliiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen ja Kuninkaat saavat Sauvosaaressa vastaansa Suomen menestyneimmän joukkueen HJK:n. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun PS Kemi kohtaa HJK:n Veikkausliigassa kotonaan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Oulussa kemiläisten riemukkaaseen voittoon Ryan Gilliganin aikaisella maalilla.

Moninkertainen suomenmestari HJK on viime aikoina parantanut otteitaan huonon jakson jälkeen. Kahdesta edellisestä ottelusta on alla voitot, mutta sitä ennen Klubi oli voittanut edellisen kerran heinäkuun lopulla. HJK:n paras maalintekijä on yhdellätoista osumalla maalipörssin kakkossijan jakava Alfredo Morelos. Huomionarvoista on myös nimekkään laitapuolustajan Taye Taiwon kuusi osumaa. Kotijoukkueelta on verkkoa venytellyt viime aikoina "Iso-Erik" Törnros, joka on kolmessa viime ottelussa osunut neljästi.

PS Kemin tulokset ovat olleet viimeisen kuukauden ajan mainioita lukuunottamatta RoPS-vieraspeliä ja edellinen kotitappio on heinäkuulta. Hyvän vireen jatkuessa Kuninkailla on täydet mahdollisuudet jopa taisteluun kolmannesta sijasta.

Kotijoukkueelta on edelleen poissa ainakin loukkaantunut Jusa Impiö, mutta muuten käytössä on lähes täysi miehitys.


PS Kemi – HJK perjantaina 9.9. kello 17:30 Sauvosaaren kentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: PS Kemin verkkosivut