AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-3-3

11

(0-0)

Yleisöä 1710

SJK
4-4-2
vko.36 // 11.9.2016

Ennakko: RoPS-SJK

Ennakko: RoPS-SJK

Rovaniemeläiselle jalkapalloyleisölle on maanantai-iltana tarjolla Rovaniemen Keskuskentällä kovinta mahdollista tavaraa, kun viime kauden Suomen mestari SJK saapuu mittaamaan viime kauden hopeamitalistin RoPS:n vireen.

Viime kauden lopussa joukkueiden välinen piste-ero oli yhden pisteen SJK:n hyväksi, tällä hetkellä Veikkausliigassa eroa on piste RoPS:n eduksi.

- SJK on ollut haastava vastus meille tällä kaudella ja olemmekin olleet tämän kauden kohtaamisissa oppipoikia SJK:n rinnalla. Molemmissa otteluissa on tullut takkiin pohjalaisilta, joten parannettavaa meillä riittää, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo seuransa verkkosivuilla.

Malisen mukaan SJK-peli on ottelu, joka varmasti sytyttää kotijoukkueen näyttämään parhainta osaamistaan. Napapiiriläisten pitää valmentajansa mukaan päästä jollain tapaa tunkeutumaan pohjalaisten "lihan alle" ja sitä kautta selättää seinäjokelaiset.

- Peli Ilvestä vastaan jätti meille panoksia piippuun, joten mahtava maanantai-ilta iltavaloissa on Keskuskentällä tulossa. Me lähdemme kamppailuun suurin odotuksin, vaikka meillä pelaajatilanteessa pieniä epävarmuustekijöitä onkin, Juha Malinen luottaa omiinsa.

- Maanantaina tulee kova peli ja tärkeintä on, että otamme siitä kolme pistettä. Jos siellä yleisö koittaa ärsyttää huuteluilla meitä tai minua, niin minä vain nautin siitä entistä enemmän, toteaa PS Kemistä kesken kauden SJK:hon siirtynyt Billy Ions seuransa verkkosivuilla.

- Olen sopeutunut joukkueeseen nopeasti ja seura on ollut fantastinen. Myös joukkue on loistava ja toivottavasti pystymme jatkamaan tällä voittavalla tiellä myös jatkossa, Ions toteaa.

SJK:lla on nyt erinomainen pelaajatilanne, sillä kaikki pelaajat ovat käytettävissä, pelikieltoja ei ole ja kukaan ei ole loukkaantuneena. Ja kun uudet pelaajat ovat osoittautuneet vahvistuksiksi, on päävalmentaja Simo Valakarilla positiivinen ongelma joukkuetta valittaessa.


RoPS-SJK maanantaina 12.9. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPSin verkkosivut, SJK:n verkkosivut