AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

14

(0-2)

Yleisöä 4326

FC Lahti
4-3-3
vko.36 // 11.9.2016

Ennakko: HJK-FC Lahti

Ennakko: HJK-FC Lahti

HJK saa maanantaina vieraakseen Sonera Stadiumille FC Lahden.

FC Lahti matkustaa Helsinkiin allaan taisteluvoitto PK-35 Vantaasta. Vaikka perjantain ottelu ei pelillisesti häikäissyt, oli Kuhnureille tärkeää katkaista voitoton putki. Lisäksi Jasse Tuomisen ja Santeri Hostikan komeat maalit antanevat nuorelle joukkueelle itseluottamusta haastaa sarjakärki HJK.

Kotijoukkue HJK on napannut kolme voittoa putkeen. Klubi kaatoi perjantaina vieraissa PS Kemin 2-0, kun alati vaarallinen Alfredo Morelos iski yhden maalin ja toinen merkittiin PS Kemin omaksi maaliksi.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo uskoo joukkueeseensa maanantaina kotiyleisön edessä.

- Pelimme on ollut viime aikoina tasapainoista ja tehokasta, mutta parantamisen varaa toki aina löytyy. Kotiotteluun olemme valmistautuneet huolella ja huomioineet Lahden hyökkäysmallit ja muutokset pelijärjestelmässä.

- Lahden matala blokkipuolustus pitää pystyä murtamaan ja kenttätasapainosta on huolehdittava meidän hyökkäysvaiheessa. Joukkueemme haluaa näyttää parastaan kotiyleisön edessä.

HJK:n sairastuvaltakin kuuluu positiivisia uutisia loppukautta ajatellen. Vincent Onovo ja Taye Taiwo ovat palanneet joukkueharjoituksiin ja heidät nähtäneen peleissä lähiaikoina. Lahtea vastaan HJK joutuu tulemaan toimeen ilman Ousman Jallow'ta, jonka kausi on ohi polvivamman takia. Klubin huipputähdistä Anthony Annan on sivussa puolestaan korttitilin täyttymisen vuoksi.

Maanantain ottelun kokoonpanosta ovat FC Lahdelta varmuudella sivussa Drilon Shala ja Miikka Mujunen. Fareed Sadat on jo erittäin lähellä pelikuntoa. Pelikieltonsa kärsinyt Jussi Länsitalo on puolestaan käytettävissä.


HJK-FC Lahti maanantaina 12.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut