AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
PS Kemi
4-5-1

24

(2-1)

Yleisöä 1266

FC Lahti
4-3-3
vko.38 // 20.9.2016

Ennakko: PS Kemi-FC Lahti

Ennakko: PS Kemi-FC Lahti

PS Kemi ja FC Lahti iskevät keskiviikkona yhteen Kemin Sauvosaaressa.

Perjantaina PS Kemin tappioputki kasvoi jo kolmeen otteluun HIFK:n ollessa parempi lukemin 3-1. Poissaolot näkyivät kemiläisten otteissa tuntuvasti, kun alakerta oli hätää kärsimässä ilman luottotoppari Kalle Taimia ja pelinrakentelu takkuili ilman pallotaituri Joona Veteliä.

HIFK käytti hyödykseen "kuninkaiden" heikkouden ja iski terävillä hyökkäyksillä PS Kemin selustaan. Vierasjoukkueen ainoa muistelemisen arvoinen suoritus oli jälleen Erik Törnrosin upea yksilösuoritus, komea kaukolaukaus aivan maalin etuyläkulmaan.

FC Lahti palasi maaottelutauolta väkevästi ja keräsi viikon sisään pelatuissa kolmessa ottelussa yhteensä seitsemän pistettä. Tuohon saldoon voidaan Lahdessa olla tyytyväisiä.

- Pisteitä tullut on tullut kivasti ja kaksi viimeistä ovat olleet pelillisesti erinomaisia. Selkeätä kehitystä on tapahtunut. Takana on kaksi hyvää ja tasapainosta peliä, jossa olemme olleet vastustajaa edellä. HJK-voitto oli varmaan yksittäisistä otteluista seuran historian hienompia tuloksia. KuPS:ia vastaan jäätiin harmittavasti tasapeliin. Paljon hyviä asioita on tapahtunut, joukkueen päävalmentaja Toni Korkeakunnas miettii seuransa sivuilla.

Keskiviikkona on siis uuden haasteen aika.

- Palauteltiin viikonloppuna, kun takana oli kolmen ottelun viikko. Pari päivää on kaikki keskittyminen ollut huomisessa pelissä. Edelleen käyty oman pelin kehittämiskohteita läpi ja paneuduttu vastustaajan tapaan. Kemin kenttä ja joukkue ovat omanlaisiansa. Joukkueemme on hyvässä vireessä ja lähdemme hyvällä itseluottamuksella haastamaan, Korkeakunnas sanoo.

Uusia poissaolijoita ei FC Lahdella pitäisi olla.

- Ei käytännössä ketään pois. Kaikki eivät edes lähde mukaan. Joonas Merosen sormi joka operoitiin talvella, murtui uudestaan, joten siinä tuli takapakkia, Korkeakunnas kertoo.


PS Kemi-FC Lahti keskiviikkona 21.9. kello 17 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut, PS Kemin verkkosivut