AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

11

(1-1)

Yleisöä 1407

FC Inter
4-4-2
vko.38 // 21.9.2016

Interin pisteputki jatkuu (IFK Mariehamn-FC Inter 1-1)

Interin pisteputki jatkuu (IFK Mariehamn-FC Inter 1-1)

Interin Njazi Kuqi viimeisteli Ahvenanmaalla kauden 14. maalinsa rangaistuspotkusta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja FC Inter pelasivat keskiviikkoiltana 1-1-tasapelin Maarianhaminassa. Molemmat maalit syntyivät pelin avausjaksolla.

Inter sai otteluun unelma alun, sillä jo 12. minuutilla Njazi Kuqi vei joukkueen rangaistuspotkusta johtoon laukomalla kauden 14. maalinsa. Pallo vietiin pilkulle IFK:n puolustajan kaadettua Kuqin rangaistusalueella.

Peli oli maalin jälkeen pitkään Interin hallinnassa, mutta reilun puolen tunnin kohdalla IFK tuli tasoihin. Aleksei Kangaskolkka sai jalkansa väliin pystysyöttöön ja siirsi sen ohi vastaan tulleen Jukka Lehtovaaran. Pallon laukoi lopulta maaliin IFK:n ykköstykki Dever Orgill, jolle osuma oli kauden kymmenes.

Pelin toisella jaksolla omaa pelaamistaan suoraviivaistanut IFK sai peliä hallintaan. Mitään erityisen vaarallista tilannetta joukkue ei kuitenkaan pystynyt Lehtovaaran maalille luomaan. Orgillin kaukolaukaus oli sellainen, mutta sen Inter-vahti venytti kulmaksi.

Interin parhaat paikat tulivat toisella jaksolla Kennedy Nwangangalle ja Erfan Zenelille. Kumpikin pelaaja hukkasi omat tilanteensa. Kennedyn puskun torjui Walter Viitala, ja Zeneli puski avopaikasta yli maalin.

Myös IFK sai pelin lopussa huippupaikan voittomaalin tekemiseen. Jukka Lehtovaaran ilmiömäinen torjunta Robin Sidin laukaukseen piti lukemat 1-1:ssä.


RoPS-IFK Mariehamn sunnuntaina 25.9. kello 18.30 ja FC Inter-VPS maanantaina 26.9. kello 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.