AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

12

(1-2)

Yleisöä 4322

SJK
4-4-2
vko.38 // 20.9.2016

Ennakko: VPS-SJK

Ennakko: VPS-SJK

Kauden kolmas ja viimeinen Pohjanmaan paikalliskamppailu VPS:n ja SJK:n välillä pelataan keskiviikkona Vaasassa.

SJK voitti kotonaan kauden ensimmäisen Pohjanmaan derbyn Seinäjoen Keskuskentällä 1-0. Toisessa kohtaamisessa VPS oli vahvempi 2-1-luvuin. Pelistä on muutenkin tulossa kiihkeä kamppailu pisteistä, sillä joukkueet ovat tällä hetkellä Veikkausliigassa tasapisteissä ja molemmat havittelevat tosissaan paikkaa kärkikolmikosta.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen odottelee derbyä jo vesi kielellä.

– Tiukka paikallispeli varmasti edessä SJK:ta vastaan. Ilmeisesti yleisöä on taas tulossa hyvin paikalle, joten tiivis tunnelma lienee katsomossa sekä kentällä. Hyvä matsi tiedossa, Vuorinen ennakoi VPS:n sivuilla.

Pohjanmaan herruus tuo extrasäväyksen pelille.

– Pitkässä juoksussa ideaali tilanne on se, että kaikilta vastustajilta halutaan saalistaa enemmän pisteitä kuin heille menetämme. Se on sama juttu paikalliskamppailuissa. Haluamme ehdottomasti voittaa huomisen pelin, Vuorinen toteaa.

SJK on pitänyt vahvalla prosentilla palloa viime aikoina pelaamissaan otteluissa. Nähdäänkö keskiviikkona kiivas taistelu pallonhallinnasta?

– Taistellaan varmasti siitäkin, mutta maalinteosta myös. Kumpi tekee enemmän maaleja, on aika olennainen asia jalkapallossa. SJK hyökkää tällä hetkellä hyvin ja puolustaa myös hyvin. Senkin takia uskon, että edessä on tasainen ottelu, Vuorinen pohtii.

VPS pelasi viikonloppuna maalittoman tasapelin Tammelassa Ilvestä vastaan, kun taas SJK voitti kotonaan mestaruutta havittelevan IFK Mariehamnin. Viimeisen kuuden pelin kuntopuntarissa VPS on kymmenentenä ja SJK kärjessä.

Keskiviikon ottelusta on VPS:ltä varmuudella sivussa Eero Tamminen. SJK:lla ovat kaikki pelaajat käytettävissä.


VPS-SJK keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n verkkosivut