AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

12

(0-0)

Yleisöä 2115

Ilves
4-5-1
vko.38 // 20.9.2016

Ennakko: KuPS-Ilves

Ennakko: KuPS-Ilves

Savon Sanomat Areenalla pelataan keskiviikkoiltana sarjasijoitusten kannalta tärkeistä sarjapisteistä, kun Kuopion Palloseura ja Ilves iskevät yhteen.


Kuopiolaiset ovat liigan tasaisessa sarjataulukossa viidentenä ja Ilves pisteen edellä neljäntenä. Molemmat joukkueet tähtäävät eurokentille ensi kesäksi.

Viime ottelussaan perjantaina KuPS pelasi 1-1-tasapelin FC Lahden vieraana. Ilves puolestaan pelasi samaan aikaan Tampereen Tammelassa maalittoman tasapelin VPS:n kanssa.

- Nämä loppukauden pelit ovat kaikki tosi pienestä kiinni. Pitää olla koko ajan hereillä, sillä kummallakaan joukkueella ei ole varaa tappioon. Luvassa on varmasti tarkkaa pelaamista molemmilta. Saimme huhtikuun avausottelussa Kuopiossa hyvän startin kauteen vierasvoitolla ja nyt on tavoitteena saada samanlainen hyvä startti kauden viimeisiin otteluihin, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuransa verkkosivuilla.

KuPS pääsee peliin hyvistä asetelmista, kun terveystila on hyvä eikä pelikieltoja ole.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat keskiviikkona varmuudella loppukauden sivussa olevat puolustaja Antti Hynynen, keskikenttäpelaaja Eero Korte sekä hyökkääjä Mika Lahtinen. Lisäksi hyökkääjä Antto Hilska on vielä nilkkavamman takia sivussa.


KuPS-Ilves keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPSin verkkosivut, Ilveksen verkkosivut