AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HJK
4-3-3

21

(1-1)

Yleisöä 5142

RoPS
4-3-3
vko.38 // 20.9.2016

Ennakko: HJK-RoPS

Ennakko: HJK-RoPS

Keskiviikkoiltana Helsingissä sarjakolmonen Rovaniemen Palloseura mittaa sarjan kärjessä porskuttavan Helsingin Jalkapalloklubin vireen.

Kotijoukkueella on kauden onnistumisen suhteen iso viikko edessä. RoPS-pelin jälkeen vuorossa on lauantaina Respect Suomen Cupin finaali SJK:ta vastaan.

- Loistava viikko, panokset ovat kovat, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo toteaa seuransa verkkosivuilla.

Kokoonpanon suhteen Lehkosuolla on klubilaisittain mukavaa kerrottavaa.

- Parempaan suuntaan mennään koko ajan. Saadaan pari pelaajaa pelikiellosta pois eli Roni Peiponen ja Rafinha. Lisäksi (Taye) Taiwo palaa kokoonpanoon, Lehkosuo sanoo.

Lehkosuon mukaan myös Vincent Onovo on valmis ottamaan lisää vastuuta loukkaantumisesta toivuttuaan.

- Tähän RoPS-peliin on monta pelaajaa käytettävissä ja se antaa meille aika paljon enemmän vaihtoehtoja, Lehkosuo painottaa.

HJK:lla on alla tappiot FC Lahtea ja FC Interiä vastaan.

- Nyt on pari peliä saatu turpaan ja astuimme pieneen kuoppaan. Sieltä kuopasta lähdetään taas kimpoamaan pois ja käännetään juna siihen suuntaan mihin pitää, Lehkosuo huomauttaa.

RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan kauden loppusuoraa käydään erilaisista lähtökohdista kuin viime kaudella.

- Hieman minut itsenikin yllätti se tieto, että juuri samassa vaiheessa kautta eli kuusi kierrosta ennen sarjan loppua meillä oli viime kaudella täsmälleen saman verran pisteitä kasassa kuin nyt. Viime kaudella olimme kovan "hypetyksen" keskellä, tällä kaudella tuo "hypetys" on kohdistunut muihin joukkueisiin ja me olemme saaneet olla siltä rauhassa, RoPS-luotsi kertoo seuransa sivuilla.

Malinen uskoo, että RoPS pystyy tällä hetkellä pelaamaan voittavaa jalkapalloa ja taistelemaan tasaväkisesti myös Klubia vastaan.

- Olemme löytäneet peliimme ne asiat, joilla pelataan voittavaa jalkapalloa. Vielä emme kuitenkaan ole onnistuneet säilyttämään tasoa koko 90 minuuttia ja nyt tavoitteena onkin, että Helsingissä saamme kasaan kokonaisuutena onnistuneen ysikymppisen, vaikka vastus onkin kovinta mahdollista A-luokkaa, Malinen toteaa.


HJK-RoPS keskiviikkona 21.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: HJK:n verkkosivut, RoPSin verkkosivut