AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

10

(0-0)

Yleisöä 2472

RoPS
4-3-3
vko.39 // 1.10.2016

Ennakko: VPS-RoPS

Ennakko: VPS-RoPS

Rovaniemen Palloseura kohtaa sunnuntain Veikkausliigakierroksella Vaasassa Vaasan Palloseuran.

Kyseessä on rovaniemeläisten ensimmäinen vierailu uusitulle Vaasan Elisa Stadionille.

- Kaksi kynsille näpäytettyä joukkuetta on sunnuntaina vastakkain, molemmat ovat olleet tällä kaudella paremmassakin tilanteessa. Ottelun panos on iso, molemmilla on ottelussa saumoja voittoon, sanoo RoPS-luotsi Juha Malinen.

Kyseessä ovatkin loppukauden sijoituksia ajatellen todella tärkeät pisteet. Vepsun päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan fiilikset ovat ottelun alla hyvät.

– Hyvät fiilikset on, samanlaiset kuin ennen muutamaa aiempaakin ottelua. Isot pisteet jaossa ja isot saumat tosi monella joukkueella vielä mihin vaan. Kyllä se motivoi, Vuorinen toteaa.

Vuorinen ei pidä RoPS:aa aivan niin monipuolisena joukkueena kuin viime sesongin pronssiryhmää, mutta yksi asia on säilynyt.

– Vauhdista he tykkäävät edelleen. He tykkäävät prässätä korkealta ja kuvaa ja pyrkivät energisyyteen, Vuorinen mieltää.

Vaasalaisten joukkueessa ratkaisupelaajia löytyy enemmän kuin yksi.

- Clennon, Morrisey, Soiri ja Vahtera ovat kaikki ratkaisupelaajia, vaasalaisjoukkueessa on edelleen ainesta mitaleille. Malinen tuumii.

Terveystilanne VPS:lla on suhteellisen hyvä. Eero Tamminen on loppukauden sivussa ja Timi Lahti on myös pidempään poissa vamman takia.


VPS-RoPS sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: VPS:n verkkosivut, RoPS:n verkkosivut