AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

02

(0-2)

Yleisöä 1809

FC Inter
4-4-2
vko.39 // 1.10.2016

Ennakko: KuPS-FC Inter

Ennakko: KuPS-FC Inter

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntai-iltana Savon Sanomat Areenalla. 30. sarjakierroksen kotipelissä vastaan asettuu FC Inter.

KuPS-joukkue lähtee sunnuntaiseen kotipeliinsä voitontahtoisella mielellä. Joukkue haluaa kiivetä sarjataulukossa mahdollisimman korkealle ja kotiottelusta tavoitellaan kolmea sarjapistettä oman kotiyleisön edessä.

- Pelasimme hyvän ottelun Seinäjoella, vaikka pisteitä emme siitä ottelusta saaneet. Inter-otteluun me saamme Gbolahan Salamin jälleen mukaan. Hän pystyy vahvistamaan meidän pelaamistamme viimeisellä kolmanneksella, päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa.

Inter ja KuPS ovat kohdanneet toisensa kahdesti tällä kaudella. Keväällä Inter vei ottelun Veritas Stadionilla nimiinsä 3-1, kun taas KuPS oli parempi Väinölänniemellä kesäkuussa 2-1. Ottelut noudattivat samaa kaavaa. Ottelun voittajaksi päätynyt joukkue ei johtanut ottelu vartti ennen loppua.

Jos siis kauden kaksi aikaisempaa joukkueiden välistä kohtaamista ovat olleet tasaisia, niin tiukkaa peliä povaa huomiseksi myös Kuqi.

- Kyllä KuPS on hyvä joukkue ja varmasti tiukka peli on taas tulossa. Me olemme kuitenkin valmiina, lupaa Interin päävalmentaja Shefki Kuqi.

FC Interin ykköstykki Njazi Kuqi on iskenyt tällä kaudella yhteensä 15 liigamaalia ja johtaa liigan maalintekijätilastoa yhdessä SJK:n Roope Riskin ja HJK:n Morelosin kanssa. Kuqi taistelee liigan tämän kauden maalikuninkuudesta ja FC Inter kamppailee tiukasti omasta sarjapaikastaan. Edessä on jälleen kova ja vaativa liigapeli.

- Interillä on ollut värikäs kausi 2016. Joukkueessa sekä taustalla on tapahtunut paljon. Tunnen vastustajan pelaajamateriaalin erittäin hyvin ja tiedostan heidän vahvuudet. Meidän on pystyttävä hyvään pallolliseen pelaamiseen saavuttaaksemme voiton tästä pelistä, Rajamäki muistuttaa.

KuPS-hyökkääjä Gbolahan Salami pääsee jatkamaan omaa maalijahtiaan. Yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt. Maalivahti Johannes Kreidl ja hyökkääjä Sasa Jovovic ovat sen sijaan poissa kokoonpanosta pelikieltojensa johdosta.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna sivussa vammojen takia Pape Habib Sow, Oskari Qvick, Alban Ferati ja Egzon Belica. Pelikiellon takia kokoonpanosta puuttuu vastaavasti Lucas Garcia.


KuPS-FC Inter sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut