5-4-1
vko.41 // 14.10.2016

FC Inter ja PS Kemi maalittomaan tasapeliin (FC Inter-PS Kemi 0-0)

FC Inter ja PS Kemi tasasivat pisteet perjantaina Turun Veritas stadiumilla.

Interin ja PS Kemin ottelu perjantaina loistokuntoisella Veritas Stadionilla päättyi kotijoukkueen pettymykseen. Oman pelaamisensa kanssa tuskaillut Inter ei saanut murrettua kemiläisten bussia maalin edessä ja näin ollen sen oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin.

Vaikka Inter hallitsikin ensimmäistä jaksoa, ei se saanut luotua konkarivahti Mikko Vilmusen vartioimalle PS Kemin maalille montaakaan paikkaa. Lähimmäs maalia pääsi pelin 10. minuutilla Solomon Duah, joka laukoi Adama Tambouran syötöstä niukasti yli maalin.

Inter hallitsi peliä avausjaksolla. Hallinnasta huolimatta syöttöpeli tökki ja peli meni liian usein pitkän pallon pelaamiseksi, vaikka tilaa kentällä olisi ollutkin.

Jos ensimmäisellä jaksolla Interin pelaaminen oli suoraviivaista, niin toisella jaksolla pallo pysyi jo enemmän nurmen pinnassa.

Selkeä pallonhallinta toi Interille myös useita keskityspaikkoja, mutta ne eivät tavoittaneet maalilla päivystäneitä hyökkääjiä. Keskitysten lisäksi Inter yritti murtaa PS Kemin puolustusmuuria lyhyellä seinäpelillä, siinä kuitenkaan lopulta onnistumatta.

Interin paras maalintekotilanne toisella jaksolla tuli Erfan Zenelille, jonka laukaus 16-rajalta pelin 65. minuutilla meni niukasti maalin vasemman tolpan ohi.

Jos Interin maalipaikat olivat vähissä, niin samaa voi sanoa vierasjoukkue PS Kemistä. Tasapeliä hakemaan tulleella joukkueella ei ollut toisella jaksolla lopulta yhtään uhkaavaa tilannetta Jukka Lehtovaaran maalilla.

FC Inter – RoPS Veritas stadiumilla maanantaina 17.10. kello 18:30 ja PS Kemi – VPS Sauvosaaren kentällä maanantaina 17.10 klo 18:30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut