AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-4-2

11

(0-0)

Yleisöä 2036

RoPS
4-3-3
vko.42 // 17.10.2016

​FC Interille tärkeä piste (FC Inter-RoPS 1-1)

​FC Interille tärkeä piste (FC Inter-RoPS 1-1)

Karsijan paikalla majaillut FC Inter nousi 1-1-tasatulokseen maanantaina RoPS:aa vastaan ja sai tililleen tärkeän pisteen.

Inter tuli otteluun kovalla sykkeellä. Joukkue painoi kovan prässin ja suoraviivaisen pelaamisen avulla paineen RoPS-päätyyn. Hallinta ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja ottelu lopulta myös tasoittui.

Interin paras maalintekotilanne tuli joukkueen ykköstykki Njazi Kuqille pelin 42. minuutilla. Hyökkääjä ei kuitenkaan onnistunut läpiajossaan maalinteossa. Kuqilla oli kohtalainen sauma maalintekoon myös hetkeä aiemmin, mutta myös silloin RoPS-vahti Ricardo oli tilanteesta etevämpi.

Vierasjoukkue RoPS loi vaarallisimmat tilanteet ensimmäisellä jaksolla kulmapotkuista. Jukka Lehtovaara oli pari kertaa todellisissa vaikeuksissa Albert Prosan kanssa. Maalia näistä tilanteista ei kuitenkaan tullut.

Inter jatkoi painetta toisen jakson alusta lähtien. Solomon Duahilla oli oiva paikka maalintekoon 49. minuutilla, mutta kova laukaus suuntautui päin Ricardoa. Minuuttia myöhemmin Kuqilla oli myös hyvä paikka, mutta ohjaus meni jälleen ohi maalin.

Kesken Inter-hallinnan iski RoPS. Juha Pirinen hassutti Egzon Belican oikealla laidalla ja keskitti kovan keskityksen takatolpalle, josta Janne Saksela liukui pallon maaliin.

Inter ei RoPS-maalista häkeltynyt, vaan nousi väkisin tasoihin. Bajram Nehibi syötti pallon oikeaan laitaan Guy Gnabouyoulle, joka vapautti Kuqin maalintekoon.

RoPS:lla oli Inter-tasoituksen jälkeen pari hyvä paikkaa maalintekoon. Jose Antonio Pedrosa laukoi tolppaan 77. minuutilla ja hetkeä myöhemmin Lehtovaara torjui hyvin Eetu Muinosen kudin.
Viimeisen viiden minuutin aikana Interin painoi hurjasti. Joukkue sai monta hyvää keskitys- ja laukaisupaikkaa, mutta RoPS-vahti Ricardo kesti loppuun asti.


PK-35 Vantaa-FC Inter sunnuntaina 23.10. klo 15.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla ja RoPS-HIFK sunnuntaina 23.10. klo 15.00 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.