AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-3-3

10

(1-0)

Yleisöä 1441

PS Kemi
5-4-1
vko.42 // 22.10.2016

Ennakko: KuPS-PS Kemi

Ennakko: KuPS-PS Kemi

Veikkausliigan sarjakausi 2016 huipentuu sunnuntain ratkaisukierrokseen. Kuopion Palloseura päättää oman sarjakautensa kotikentällä kohdaten liiganousija PS Kemin.

KuPS-joukkue haluaa päättää sarjakautensa voitokkaissa tunnelmissa. Pelaaminen sujui vauhdikkaaseen malliin niin Rovaniemellä kuin maanantaina Helsingissäkin. Napapiiriltä ei sarjapisteitä mukaan saatu, Sonera Stadiumilta onnistuttiin hankkimaan hyvällä pelillä hieno vierasvoitto maalitykki Gbolahan Salamin ja kapteeni Petteri Pennasen osumilla. Voitto on tavoitteena sunnuntainakin.

KuPS:lla on vielä ohut mahdollisuus nousta kuuden parhaan joukkoon, joten ilman panosta isännätkään eivät pelaa. PS Kemin osalta panoksia riittää sitten yllin kyllin. Kemiläiset tarvitsevat vähintään pisteen sinetöidäkseen sarjapaikkansa myös ensi kaudelle. Tappio merkitsee kauden jatkumista vielä liigakarsinnassa, mikäli sekä HIFK että FC Inter voittavat päätöskierroksen kamppailunsa.

Ottelu on myös KuPS:n päävalmentajan Marko Rajamäen viimeinen joukkueen peräsimessä ja mitä luultavimmin myös kapteeni Petteri Pennanen nähdään ainakin tällä erää viimeistä kertaa KuPS:n kokoonpanossa.

PS Kemin joukkue on matkannut Kuopioon vain muutaman poissaolon heikentämänä ja myös bussilastillinen kannattajia suuntaa sunnuntaina aamulla kohti Savon suurkaupunkia.


KuPS-PS Kemi sunnuntaina 23.10. klo 15.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu on mukana Nelosen Futiskierroksessa ja se esitetään kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut