AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

21

(2-0)

Yleisöä 100

HIFK
5-2-2
vko.06 // 14.2.2016

Ennakko: FC Inter-HIFK

Ennakko: FC Inter-HIFK

FC Inter ja HIFK kohtaavat maanantaina ottelussa, joka on isännille viimeistä edellinen ja vieraille viimeinen Liigacupin lohkovaiheessa.

Interin osalta maanantain HIFK-ottelussa on paljon panosta. Voittamalla sillä on vielä mahdollisuus alkulohkon voittoon ja sitä kautta päästä pelaamaan Liigacupin voitosta. Paikka Liigacupin finaalissa olisi myös päävalmentaja Job Dragtsman mieleen.

- Totta kai se (finaalipaikka) kiinnostaa. Sitä myötä saisimme etua myös Suomen Cupissa, mikä olisi myös tärkeää. Meillä on kuitenkin nyt edessä kaksi ottelua, joista kaikki keskittyminen on suunnattu huomiseen HIFK-otteluun, korostaa Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Inter-luotsi Dragtsman mukaan joukkue voi lähteä luottavaisin mielen huomiseen otteluun HIFK:ta vastaan. Joukkueen pelaaminen on mennyt koko ajan parempaan suuntaan, mikä luo hollantilaisen mukaan hyvän pohjan ensi viikon otteluille.

- Pelaamisemme on ollut oikeastaan kaikissa otteluissa ihan hyvällä tasolla. Olemme pystyneet kuitenkin parantamaan pelaamistamme oikeastaan jokaisella osa-alueella koko ajan, joten hyvillä mielen pystymme haastamaan huomenna HIFK:n. Meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa huomenna, uskoo Dragtsma.

Interin maalilla huomisessa HIFK-ottelussa nähdään pitkän tauon jälkeen maalivahti Jukka Lehtovaara. Dragtsma on mielissään reisivamman takia pitkään sivussa olleen maalivahdin paluusta terveiden kirjoille.

- Jukka on ollut pitkään poissa jalkavamman takia. Hän on tehnyt hullun lailla työitä viimeiset kuukaudet ja nyt on sitten aika ottaa seuraava askel tässä ja pelata ottelu. Hienoa, että saamme hänet jälleen pelikuntoon, iloitsee Dragtsma.

Ihan täydellä miehistöllä Inter ei huomiseen HIFK-otteluun pääse. Joukkueen kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pienten kolhujen takia Egzon Belica, Philip Njoku ja kohtapuolin kentille pitkän poissaolon jälkeen palaava Oskari Qvick. Myöskään Interin mukana tällä hetkellä harjoittelevaa Kennedy Nwangangaa ei huomenna kentällä nähdä. Inter on lisännyt Liigacupin pelaajaryhmäänsä testipelaajaksi viime kaudella KaaPo:a edustaneen Mikael Sibakovin. Interin A-junioreista huomisessa ottelussa ovat mukana Markus Blomqvist ja Tuomas Happonen.

Liigacupin ottelu Inter-HIFK pelataan maanantaina Javenture Areenalla alkaen iltapäivällä kello 15.00.