AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-5-1

00

(0-0)

Yleisöä 210

VPS
4-5-1
vko.04 // 29.1.2016

Ennakko: RoPS-VPS

Ennakko: RoPS-VPS

VPS aloittaa Liigacup-taipaleensa lauantaina, kun se kohtaa viime kauden SM-hopeamitalistin RoPS:n Oulun Heinäpäässä kello 14.

Viime kauden Veikkausliigassa joukkueet kohtasivat kolmesti. Kaksi otteluista päättyi RoPS:n maalin voittoon ja kerran joukkueet tasasivat pisteet 1-1-tuloksella.

- Uskon, että RoPS prässää korkealta ja kovaa niin kuin sillä on tapana. Meidän on tärkeää onnistua pelinavaamisessa ja rakentelussa, ennakoi VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen seuransa verkkosivuilla.

VPS aloitti viime viikolla jalkapallovuotensa harjoitusottelulla Ykkösen FC Jazzia vastaan. Kamppailu päättyi Porissa 0-0-tasapeliin.

- Siitä on menty taas eteenpäin. Treeneissä on tullut mukaan uusia juttuja, jotka liittyvät lähinnä pelinrakenteluun ja keskialueen puolustamiseen. Askel kerrallaan edetään. Ensi viikolla on tarkoitus kehittyä joukkueena taas lisää.

Viime vuoden Liigacupissa VPS eteni puolivälieriin, jossa sen tie katkesi lopulta 1-2-tappioon HIFK:n vieraana. RoPS puolestaan raivasi tiensä samaisessa turnauksessa aina finaaliin saakka. Siellä se koki kuitenkin 0-2-tappion HJK:lle.

- Olemme yhdessä käyneet läpi sitä, miten me haluamme esiintyä Liigacup-peleissä. Ennen kaikkea me haluamme olla yhtenäinen ja kurinalainen ryhmä, Vuorinen korostaa.