PS Kemi
3-4-2
vko.05 // 7.2.2016

​PS Kemi haki voiton Kuopiosta (KuPS-PS Kemi 0-2)

PS Kemi otti toisen voittonsa Liigacupissa sunnuntaina, kun KuPS kaatui Kuopiossa maalein 2-0 (1-0).

Kemiläisten maaleista vastasivat Juho-Teppo Berg ensimmäisellä ja Christian Eissele toisella puoliajalla.

Kuopiolaiset lähtivät hakemaan ottelusta kotivoittoa ja ottivat pelin hallintaansa. Ensi jakso eteni kotijoukkueen merkeissä, ensimmäisen puolen tunnin aikana ei kuitenkaan nähty mitään kovin vaarallisia maalintekotilanteita.

Kemi siirtyi johtoon 32 peliminuutin kohdalla. Kuopiolaisten rangaistusalueelle tuli keskityspallo, jota ei onnistuttu saamaan kunnolla haltuun ja Juho-Teppo Berg pääsi upottamaan pallon tyhjään kuopiolaisverkkoon: 0-1.

KuPS:n Petteri Pennanen pääsi etenemään hyvään vetopaikkaan 34 minuutin kohdalla, maalivahti Jusa Impiö peitti kovan vedon. KuPS-hyökkääjä Mika Ääritalo loukkaantui 40 minuutin kohdalla törmättyään Impiön kanssa ja KuPS pelasi ensi jakson lopun vajaalla. Tauolle mentiin kemiläisten johdossa 0-1.

Toisella jaksolla Kemi pelasi jopa paremmin kuin kotijoukkue. Kuopiolaiset eivät tahtoneet saada omaa peliään etenemään toivotulla tavalla ja tunnin kohdalla tapahtui jälleen kohtalokas puolustusvirhe, jonka jälkeen Christian Eissele pääsi sijoittamaan pallon helposti tyhjään kuopiolaisverkkoon: 0-2.

Toisen jakson pelaajavaihdot eivät tuoneet kuopiolaisten peliin mainittavampaa lisävaihdetta ja vaaralliset kavennuspaikat olivat vähissä. Hyökkääjä Saku Savolaisen kierteinen veto pysähtyi Impiön hyppysiin (86 min) ja lopun kulmapotkusta osuttiin napakalla puskulla Kemin maalin ylärimaan (87 min). PS Kemi ansaitsi pisteet hyvällä pelaamisellaan.