AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
2-3-2

10

(0-0)

Yleisöä 485

Ilves
5-4-1
vko.07 // 16.2.2016

SJK jatkaa lohkokärjessä (SJK-Ilves 1-0)

SJK jatkaa lohkokärjessä (SJK-Ilves 1-0)

Tuco iski illan ainokaisen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK voitti Ilveksen tiistaina Seinäjoella pelatussa Liigacupin ottelussa. Isännät jatkavat kolmen lisäpisteen turvin lohkonsa piikkipaikalla.

Roope Riski pääsi neljällä minuutilla erinomaiseen maalipaikkaan, mutta Mika Hilander onnistui torjumaan jalallaan. Vajaan puolen tunnin kohdalla Elhadji Kane laukoi kaukaa kovan kudin, joka viuhui vain hiukan yli maalin. 39. minuutilla Tarmo Kink laukoi kovan ja matalan vapaapotkun, jonka Mika Hilander torjui eteensä. Roope Riski oli ensimmäisenä paluupallossa, mutta seurauksena oli vain kulmapotku. Tuco pääsi laukomaan ensimmäisen puoliajan lopulla kaksi kertaa boksin sisällä, mutta tulosta ei tullut.

56. minuutilla Alexei Eremenko syötti Jesse Sarajärvelle, joka jatkoi Roope Riskille. Riski pääsi laukomaan hyvästä paikasta, mutta Mika Hilander torjui tilanteen kulmapotkuksi. Jesse Sarajärvi antoi kulmapotkun, Teemu Penninkangas jatkoi ja Tuco siirsi kotijoukkueen johtoon.

Ilveksen kiri ei lähtenyt kunnolla käyntiin, vaikka joukkue saikin pallon kertaalleen ylärimaan. SJK:n voitto ja PS Kemi-RoPS -ottelun tasatulos tarkoittaa sitä, että SJK pelaa Liigacupin finaalissa. Finaalin vastustaja ratkeaa viimeistään lauantaina 20.2. Vastustaja on FC Lahti, FC Inter, PK-35 Vantaa tai HJK.

SJK kohtaa viimeisessä lohkovaiheen ottelussaan lauantaina 27.2. RoPS:n. Ilves puolestaan kohtaa lauantaina 20.2. KuPS:n Tampereella.