PK-35 Vantaa
2-6-2
vko.04 // 29.1.2016

PK-35 Vantaa jyräsi HIFK:n (HIFK-PK-35 Vantaa 0-3)

Liiganousija PK-35 Vantaa oli vahvalla pelipäällä HIFK:ta vastaan Liigacupin ottelussa. Lucas Kaufmann teki kaksi maalia ja Njazi Kuqi yhden maalin vantaalaisten 3-0 (1-0) -voitossa.

Kuqi aloitti maalijuhlat rangaistuspotkusta 36. minuutilla. Kaufmannin kahden komean laukauksen tuoneet onnistumiset tulivat ottelun toisella puoliajalla.

PK-35 Vantaa oli ensimmäisellä puoliajalla hallitsevampi osapuoli. Se sai kontrolloitua palloa pitemmissä jaksoissa, jonka myötä se sai myös muutaman erinomaisen maalipaikan. PK-hyökkääjä Njazi Kuqilla oli kolme hyvää maalipaikkaa, mutta IFK:n 17-vuotias maalivahti Jere Piirainen selvitti tilanteet varmasti. Nnaemeka Anyamele pääsi murtautumaan kertaalleen vasemmalta laidalta keskelle. Anyamelen laadukas heikomman jalan laukaus kilahti lopulta vain ylärimaan.

PK-35 siirtyi ottelun 36. peliminuutilla 0-1 johtoon rangaistuspotkusta. Pallon taakse astellut Njazi Kuqi latasi pelivälineen varmasti Piiraisen vartioiman maalin vasempaan alakulmaan. Lisämaaleja ei ensimmäisellä jaksolla nähty, joten vierailijat siirtyivät tauolle yhden maalin karkumatkalla.

Toinen puoliaika ehti vanhentua vartin verran, kun PK-35 lisäsi johdon 0-2:een. PK:lle vihellettiin epäsuora vapaapotku noin viidestä metristä. Pieni siirto sivuun, jonka jälkeen Lucas Kauffman niittasi pallon tulisella laukauksella IFK:n maaliin. Brassihyökkääjä vastasi myös PK:n kolmannesta maalista, joka nähtiin noin kymmenen minuuttia myöhemmin. David Ramadingaye pelasi Kaufmannin läpi, joka sijoitti pallon alakulmaan.

Loppulukemat vierasjoukkueena pelanneelle PK-35 Vantaalle ansaitusti numeroin 0-3. HIFK on hävinnyt nyt molemmat Liigacupin lohko-ottelunsa. Punapaidat eivät ole onnistuneet vielä kertaakaan maalinteossa.