4-3-0
vko.14 // 12.4.2015

Pietarsaaressa tasapeli - Forsell loukkaantui (Jaro-IFK Mariehamn 1-1)

Duarte Tammilehto toi IFK Mariehamnin tasoihin.

FF Jaro ja IFK Mariehamn avasivat kautensa Pietarsaaren Länsikentällä hienolla 1-1 (1-0)-tasapelillä. IFK Mariehamn sai ottelusta huonoja uutisia Petteri Forsellin loukkaantumisen muodossa.

Ottelun avausmaali nähtiin 25. minuutilla, kun Johan Brunell pääsi maalin edestä laukomaan pallon verkkoon.

Noin kymmenen minuuttia ennen taukoa nähtiin ikävä tilanne, kun Jaron Jamar Dixon taklasi Petteri Forsellia sillä seurauksella, että Forsell jouduttiin ottamaan loukkaantumisen takia vaihtoon.

Jaro pystyi pitämään johtonsa aina 87. minuutille saakka, kunnes Duarte Tammilehto ampui vapaapotkun upeasti takakulmaan. Näin Pietarsaaressa päädyttiin tasapeliin.