Yleisöä 912

3-4-3
vko.16 // 23.4.2015

Inter jyräsi Rovaniemellä (RoPS - FC Inter 0-4)

FC Inter jatkaa vahvaa menoaan Veikkausliigassa. Nyt kaatui RoPS Rovaniemellä lukemin 4-0 (3-0). Vahid Hambo osui kolmasti ja Kalle Kauppi kertaalleen.

Interin vahva alkukausi sai jatkoa torstaina Rovaniemen keskuskentällä, missä joukkue voitti 0-4(0-3) murskalukemin RoPS:n. Voiton tae oli vahva avausjakso, minkä aikana Inter teki ottelun maaleista kolme.

Inter aloitti ottelun vahvasti, sillä jo 7. minuutilla pallo oli kotijoukkueen maalissa. Petros Kanakoudis keskitti matalan keskityksen maalille, mistä RoPS-pakki Jarkko Lahdenmäki sohi sen omiin Vahid Hambon edestä.

Reilun vartin pelin jälkeen pallo oli jälleen kotijoukkueen maalissa. Tällä kertaa RoPS-puolustus ei saanut siivottua Mika Ojalan keskitystä pois maalin edestä. Tämän käytti hyväksi Kalle Kauppi, joka laukoi pallon ohi Ville Iiskolan.

Inter iski kolmannen kerran jälleen maalin edestä 35. minuutilla. Tällä kertaa tulikuuma Vahid Hambo oli mies paikallaan ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Ottelu ratkesi käytännössä näihin maaleihin. Toisella jaksolla Inter keskittyi puolustamiseen. Joukkue antoi RoPS:n pitää palloa oman kenttämuodostelmansa ulkopuolella, eikä sillä ollut pitkään aikaan minkäänlaisia hankaluuksia puolustaa johtoaan.

Ottelun viimeisen vartin aikana RoPS sai muutaman maalintekopaikan, mutta ne selvitti tyylillä ensimmäisen nollapelin Veikkausliigassa Inter-paidassa pelannut Jukka Lehtovaara. Tyylikkäin torjunnoista oli Alexandr Kokon yrityksen torjuminen tolppaan pelin lopussa.

Inter onnistui käyttämään RoPS:n hyökätessä vastahyökkäyspaikkansa hyväksi aivan pelin lopussa. Tuolloin Alban Ferati pääsi läpiajoon, minkä päätteeksi hän syötti pallon Hambolle, jolla oli helppo työ viimeistellä tyhjiin pelin loppulukemat 0-4.

Voitto pitää Interin Veikkausliigan piikkipaikalla kolmen pelatun ottelun jälkeen.