AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
3-6-1

20

(1-0)

Yleisöä 961

HIFK
4-6-0
vko.17 // 28.4.2015

Avausvoitto haussa Rovaniemellä

Avausvoitto haussa Rovaniemellä

RoPS ja HIFK kohtaavat toisensa keskiviikkona Veikkausliigan ottelussa. RoPS on hävinnyt kolme ensimmäistä otteluaan, kun taas HIFK:lla on tilillään kahdesta pelistä kaksi tasapeliä.

RoPS-valmentaja Juha Malinen lupaa muutoksia RoPS:n kenttäkoostumukseen, joilla haetaan joukkueeseen uutta puhtia.

- Se on ihan selvä, että kentälle tulee muutoksia. Pyrimme saamaan puolustuspelimme parempaan kuosiin. Kentän täyttäminen on meillä myös ollut huonoa, olemme antaneet vastustajille aivan liikaa prässipaikkoja ja sitä kautta hyviä maalitilanteita, selvittää RoPS-luotsi Malinen seuran sivuilla.

RoPS-valmentaja ei puolustuspelin lisäksi ole täysin tyytyväinen myöskään joukkueensa hyökkäysilmeeseen, johon myös pitää löytyä uusia elementtejä.

- Se pitää meidän muistaa, että hyökkäysten pitäisi päättyä aina maalitilanteisiin. Näin ei ole ollut ensimmäisissä peleissä. Toivottavasti porukka on nyt niin nälkäinen, että haluaa pisteiden jäävän Rovaniemelle, mies linjaa.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara odottaa kovaa ottelua, vaikkei RoPS ole vielä pistetiliään tämän kauden osalta avannut.

- RoPS on varmasti parempi joukkue kuin tulokset näyttävät. Aggressiivinen ja suoraviivainen, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara luonnehtii seuran sivuilla.

HIFK:n pelaajatilanne on hyvä. Ainoa ongelma on se, että kaikki pelaajat eivät mahdu kokoonpanoon. Pitkäaikaispotilaiden joukossa itseään kuntouttanut HIFK:n viime kauden paras maalintekijä Eero Peltonen tuli Interiä vastaan pelatussa Cup-ottelussa vaihdosta kentälle, joten myös hyökkääjäosastolle on tulossa lisää vaihtoehtoja.

RoPS-HIFK Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 29.4. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.