AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-3-3

11

(0-0)

Yleisöä 1502

FC Inter
3-4-3
vko.17 // 2.5.2015

Ennakko: FC Lahti – FC Inter

Ennakko: FC Lahti – FC Inter

FC Lahti saa kotikentälleen vastaansa FC Interin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti palaa tulevana sunnuntaina tositoimiin, kun Kisapuistoon vieraaksi saapuu kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä kautensa aloittanut FC Inter.

Lahdelle taukoa viime pelistä on tullut jo reilu viikko, joten se pääsee lähtemään otteluun hyvin levänneenä. Aika on käytetty hyväksi.

- On pystytty harjoittelemaan ihan kunnolla. Ollaan käyty pelillisiä asioita läpi. Alkuviikko mentiin tosi kovaa. Taisteluilmettä on hiottu, Korkeakunnas kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahdelta Pyry Kärkkäinen on sivussa ja Lasse Lagerblomin ja Petri Pasasen pelaaminen on epävarmaa.

Inter sai viime sunnuntain HIFK-ottelusta runsaasti jobinpostia, kun Jukka Lehtovaara, Kalle Kauppi ja Petros Kanakoudis joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten takia. Dragtsman mukaan koko kolmikko on sivussa myös ottelusta, kuten myös Eric Matoukou.

- Jukka ja Kalle ovat pitkään sivussa. Petros ja Erik eivät myöskään pysty nyt pelaamaan, mutta ovat suurella todennäköisyydellä mukana jo seuraavassa ottelussa. Myös Kaan Kairisella on ollut flunssaa viime päivinä, kertoo Dragtsma.

Sunnuntaisesta Lahti-ottelusta Dragtsma odottaa tiukkaa taistoa. Lahtelaisten voittotili on avaamatta ja sen he haluavat tehdä mahdollisimman nopeasti.

- Tiukka ottelu on jälleen edessä. Lahti on vahvistunut viime kaudesta, joten heidän voittaminen vaatii hyvää kokonaisuutta meiltä. Uskon kuitenkin pystyvämme siihen, päättää Dragtsma.


FC Lahti – FC Inter Kisapuistossa sunnuntaina 3.5. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.