AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

21

(2-1)

Yleisöä 1127

FC KTP
4-4-2
vko.18 // 7.5.2015

Ennakko: IFK Mariehamn – FC KTP

Ennakko: IFK Mariehamn – FC KTP

KTP lähtee valloittamaan saarta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja FC KTP iskevät perjantai-iltana yhteen Maarianhaminassa.

FC KTP starttasi matkaan jo aamuyöstä torstaina ja matkasi Turkuun, mistä aamun lauttamatka vei pelipaikoille. Joukkue majoittui ja piti viimeistelyharjoitukset torstaina iltapäivällä, jonka jälkeen joukkue on keskittynyt tärkeään otteluun.

KTP lähtee otteluun allaan maukas kauden avausvoitto Vaasasta ja joukkue lähteekin samalla trendillä ja pisteet mielessä kohti vaikeaa vierasmatsia.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Pekka Lyyski varoittaakin aliarvioimasta kotkalaisia ja odottaa ennakkoon tiukkaan taistelua pisteistä.

- Vastassa on joukkue, jolla on itseluottamus korkealla. He hallitsivat Ykköstä viime kaudella ja ovat aloittaneet tämän kauden mukavasti, Lyyski muistuttaa.

- KTP on aggressiivinen ja juoksuvoimainen joukkue, jonka syöttöpeli on lisäksi hyvää tasoa. He eivät anna mitään ilmaiseksi ja ovat jo ehtineet tämän kauden liigassa puristaa esimerkiksi HJK:n ahtaalle. Joukkueellaa on myös johtava keskikenttäpelaaja kapteeni Valeri Minkesessä, joka teki viimeksi VPS:aa vastaan maalin.

Lyyskillä on myös miettimistä kokoonpanon suhteen, sillä pitkäaikaispotilaiden Aleksei Kangaskolkan ja Petteri Forsellin lisäksi Bobbie Friberg da Cruzin ja Dever Orgillin pelaaminen on epävarmaa. Kumpikin loukkaantui edellisessä KuPS-ottelussa ja on ollut sivussa harjoituksista. Perjantain alla Orgillin pelaaminen näytti kaksikosta todennäköisemmältä.

IFK Mariehamn-FC KTP Wiklöf Holding Arenalla perjantaina 8.5. klo 18.30 alkaen. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.