RoPS
4-5-1
vko.18 // 8.5.2015

​RoPS haki pisteet Pietarsaaresta (FF Jaro-RoPS 1-2)

RoPS jatkoi voittoputkeaan jo kolmen ottelun mittaiseksi kaatamalla perjantaina FF Jaron Pietarsaaressa maalein 2-1.

Jaro siirtyi johtoon 24. minuutilla. Vaarattoman oloinen vapaapotku tuli Jonas Emetin kautta rangaistusalueen rajalle Denisille, joka nosti upeasti kauden ensimmäisen liigamaalinsa yli vastassa olleen Ricardon.

RoPS tasoitti lukemiksi 1-1 vain viisi minuuttia Jaron johtomaalin jälkeen. Janne Sakselan keskitys tuli tarkasti Alexander Kokon päähän ja Boris Kadio jäi tilanteessa kakkoseksi Kokon puskiessa tarkasti tasoituksen.

Ottelun voittomaali näki päivänvalon reilun tunnin pelaamisen jälkeen. Jaron heiton jälkeen Rivera antoi huonon syötön kohti Jari Saraa, joka ei päässyt palloon ja lopulta rikkoi Sakselaa sivurajan tuntumassa vapaapotkun arvoisesti. Juha Pirisen vapaapotku tuli vitosen viivalle, jossa Öst pääsi väliin, mutta nyrkkeily jäi rangaistusalueen sisälle Mika Mäkitalolle, jonka löysä laukaus lipui yllättäen maaliin asti.

Jaro sai viimeisellä viisiminuuttisella kaksi erinomaista paikkaa tasoitukseen. Lisää virtaa Jaron peliin tuonut Jani Virtanen lähetti ensin hyvän keskityksen maalille, jossa Denis nousi korkeimmalle, mutta pusku suuntautui päin Ricardoa.