FF Jaro
4-5-1
vko.19 // 11.5.2015

Interin vahva kotivire jatkuu (FC Inter-FF Jaro 2-0)

FC Inter kaatoi kotonaan FF Jaron maanantai-iltana. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 2-0 (2-0).

Vaikka Inter aloittikin ottelun vahvasti, ottelu olisi voinut alkaa aivan toisella tavalla, jos Jaron Seth Paintsil olisi hyödyntänyt oman paikkansa vajaan minuutin pelin jälkeen. Interin pakki Petros Kanakoudis esti kuitenkin varman maalin hyvällä liukutaklauksella.

Tämän jälkeen peliä vei Inter. Guy Gnabouyou vei kotijoukkueen johtoon 9. minuutilla Jaro-vahti Jesse Östin heikon purun jälkeen. Pallo ajautui lopulta Kanakoudisin kautta Gnabouyoulle, joka sijoitti pallon lähes puolesta kentästä tolpan kautta maaliin.

Pelin 12. minuutilla pallo oli jälleen Jaron maalissa. Tällä kertaa maalin teki oman kulmapotkunsa jälkitilanteesta Mika Ojala tarkalla vasemman jalan laukauksella.

Jaron maalivahti Öst oli ongelmissa jalalla pelaamisen kanssa vajaan 25 minuutin pelin jälkeen. Hän onnistui kuitenkin lopulta torjumaan Kaan Kairisen yrityksen seitsemästä metristä.

Aivan ensimmäisen jakson lopulla Gnabouyoulla oli jälleen paikka maalintekoon. Ohjaus Henri Lehtosen keskitykseen suuntautui kuitenkin hyvästä paikasta ohi maalin. Tauolle mentiin siis Interin kahden maalin johdossa.

Jos Interin ensimmäinen jakso oli hyvää, niin samaa ei voi sanoa toisesta. Jarolla oli heti toisen jakson alussa kaksi hyvää paikkaa maalintekoon, mutta Magnus Bahne oli hyvin hereillä ja piti maalinsa puhtaana.

Interin Gnabouyoulla oli oma paikkansa tappaa peli lopullisesti 63. minuutilla, kun hän pääsi yksi läpi. Nosto yli Östin meni samalla ohi maalin.

Jaro haki hanakasti kavennusta loppuun asti. Jari Saralla oli oma paikkansa maalintekoon 85. minuutilla, mutta jälleen Bahne oli mies paikallaan torjumalla yksinläpitilanteen.

Myös vaihdosta kentälle tulleella Alban Feratilla oli paikka 87. minuutilla, mutta Lehtosen keskityksestä lähteneen ohjauksen torjui hyvin Öst.