AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

20

(2-0)

Yleisöä 1825

FF Jaro
4-5-1
vko.18 // 10.5.2015

​Ennakko: FC Inter – FF Jaro

​Ennakko: FC Inter – FF Jaro

FC Inter saa vastaansa maanantaina Veritas Stadionilla FF Jaron. Kummallakin on alla perjantailta niukka 1-2-tappio, joten kentällä nähdään varmasti kaksi sisuuntunutta joukkuetta.

Vierasjoukkue Jaro on pelannut tämän kauden Veikkausliigassa kaikkiaan viisi ottelua. Näistä otteluista se on voittanut yhden, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kolme. Turkuun Jaro saapuu kaksi tappiota niskassaan.

Tappio alla maanantain otteluun joutuu lähtemään siis myös Inter. Se kärsi perjantaina HIFK:n vieraana viime hetken karvaan 2-1 tappion. Tappio oli joukkueen ensimmäinen tämän kauden Veikkausliigassa. Päävalmentaja Job Dragtsman mukaan tuon ottelun lopun tapahtumat ovat sisuunnuttaneet joukkuetta.

- HIFK-ottelun loppu oli heikko. Sen tapahtumat kuitenkin ovat silmin nähden sisuunnuttaneet joukkuetta. Se tietää hyvää huomista ajatellen, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Interin ja Jaron väliset kohtaamiset ovat vuosien saatossa tarjonneet yleisölle hyvätasoisia otteluita. Dragtsman mukaan samaa voidaan odottaa myös maanantaisesta kohtaamisesta.

- Jaro on pelaava joukkue. Eremenko on ollut sillä pitkään valmentajana ja tehnyt hyvää työtä. Ottelumme ovat olleet aina viihdyttäviä. Samaa povaan nytkin, pohtii Dragtsma.

Interin kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Jukka Lehtovaara, Kalle Kauppi ja Diogo da Costa. HIFK-ottelusta sivussa olleet Joni Aho ja Petros Kanakoudis ovat sen sijaan molemmat maanantain ottelun pelaajaryhmässä.

Jarolta perjantaina vatsataudin takia sivussa ollut Johan Brunell palannee kokoonpanoon, sen sijaan David Carlsson lienee edelleen sivussa.


FC Inter - FF Jaro Veritas Stadionilla maanantaina 11.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrasta, johon pääset tämän linkin kautta.