AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-5-1

10

(1-0)

Yleisöä 905

KuPS
4-5-1
vko.19 // 13.5.2015

​Ennakko: RoPS-KuPS

​Ennakko: RoPS-KuPS

Jatkuuko RoPSin voittoputki? (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkaa tiivistä Veikkausliigakauttaan Rovaniemellä rovaniemeläisen kaimaseuran vieraana.

Rovaniemen Palloseura on voittanut kolme edellistä Veikkausliigakamppailuaan. Helatorstaina kotiareenalla Keskuskentällä vastaan asettuu Kuopion Palloseura, joka tulee Rovaniemelle varmasti ärsytettynä kärsittyään maanantaina Seinäjoella ruman 0-5 tappion SJK:lle eikä päästä kotijoukkue RoPSoaa helpolla jatkamaan pisteputkeaan.

- Luvassa on mielenkiintoinen Veikkausliigakamppailu, sillä vastaan asettuu ainoa joukkue, joka on voittanut HJK:n tällä kaudella. Toisaalta joukkue kärsi maanantaina rökäletappion Seinäjoella, joten joukkue tulee meitä vastaan varmasti ärsytettynä ja on vaikeasti voitettava, RoPS-valmentaja Juha Malinen pohtii.

KuPSin joukkue matkusti pelipaikkakunnalle tiistain aikana päästäkseen valmistautumaan huolellisesti torstaina pelattavaa liigaottelua varten. Joukkue harjoittelee Rovaniemellä keskiviikkona ja torstaina. Illan liigaottelua varten laaditaan jälleen uusi pelisuunnitelma ja ottelusta on tarkoitus saavuttaa hyvä lopputulos.

- SJK-pelistä on analysoitu niin hyvät kuin huonot asiat. Hyvät pidetään edelleen mukana ja huonot korjataan. Tulee erittäin vaikea vieraspeli, sillä RoPS on hyvässä kunnossa ja he ovat hankkineet kolme peräkkäistä voittoa, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki muistuttaa.

- RoPS ei pelannut maanantaina ja he ovat hyvässä vireessä. Me ollaan tehty huolellinen valmistautumisen peliä varten ja hyvää tulosta haetaan, valmentaja korostaa.

RoPS pääsee KuPS-otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan.

- Poissa on ainoastaan takareittään poteva Juuso Majava. Ensiesiintymisen kotiyleisölle tekee meidän tuore brassimaalivahti Ricardo. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen kamppailu sarjapisteistä, RoPS-luotsi Juha Malinen uskoo.

KuPSin keskikenttäpelaaja Patrick Poutiaisen yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja Poutiainen saa pelata torstaisessa RoPS-ottelussa.


RoPS-KuPS Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 14.5. kello 18.30 alkaen. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.