AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HIFK
4-5-1

32

(2-0)

Yleisöä 2238

FF Jaro
4-5-1
vko.19 // 16.5.2015

​Ennakko: HIFK-FF Jaro

​Ennakko: HIFK-FF Jaro

HIFK saa Jaron vieraakseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Piste erottaa HIFK:ta ja FF Jaroa helsinkiläisten hyväksi ennen joukkueitten kohtaamista sunnuntaina Sonera Stadiumilla.

HIFK on pelannut vasta kaksi kotiottelua ja tulokset ovat olleet vahvoja: Sarjakärki HJK pysähtyi tasapeliin ja sarjakolmonen FC Inter kärsi toistaiseksi ainoan tappionsa juuri HIFK:n vieraana. Näin HIFK on myös melkoinen kummajainen, sillä joukkue ei ole koskaan hävinnyt kotiottelua Veikkausliigassa.

Jarolla puolestaan on vierasotteluita takana vasta kaksi – tuloksena kaksi tappiota täsmälleen samalle kaksikolle, jonka HIFK on kohdannut kotonaan.

Kummallakin on alla 1-1-tasapeli helatorstailta. Jaro tasasi pisteet kotonaan FC Lahden kanssa ja HIFK puolestaan pelasi samoin loppunumeroin Ilveksen vieraana.

- Meidän täytyisi pelata suoraviivaisemmin ja toimittaa palloa enemmän maalille. Hyvä, että noustiin tappioasemasta tasoihin. Molemmilla oli tontit voittoon lopussa, mutta hieman pettynyt fiilis, HIFK:n maalin Tampereelle iskenyt kapteeni Jukka Halme ruoti pelaamista Ilves-ottelun jälkeen.

Jarolta sunnuntain ottelusta ovat poissa Denis, Reginaldo, David Carlsson ja pelikiellossa oleva Adam Vidjeskog. Kevin Larsson pelaa viikonloppuna JBK:n mukana.


HIFK – FF Jaro Sonera Stadiumilla sunnuntaina 17.5. kello 17.00. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.