4-3-3
vko.19 // 17.5.2015

KuPS ja Inter tasapeliin (KuPS-Inter 1-1)

KuPS ja Inter päätyivät 1-1 (0-0) tasapeliin.

Ottelun molemmat maalit syntyivät rankkarista. Petteri Pennanen upotti KuPS:n rankkarin ja Joni Aho Interin.

Tasapeli oli oikeaan osunut lopputulos tasaväkiselle ottelulle. Pelin tempo säilyi rauhallisena ja tilanteita oli hyvin harvassa. Ensi jaksolla nähtiin kolme KuPS:n hyvää tilannetta. Hyökkääjä Saku Savolainen pääsi puskemaan Petteri Pennasen oivallisesta keskityksestä (17 min), Miikka Ilo pääsi vetämään tulisesti kulmapotkun jälkitilanteesta (18 min) hyökkääjä Joachim Osvold tulitti kärkkärillään päin Inter-vahti Magnus Bahnea (38 min).

Interillä ei ollut ensi jaksolla ainuttakaan vaaratilannetta, ainoastaan kaksi peräkkäistä kulmapotkua (35 ja 36 min). Tauolle mentiin maalittomissa lukemissa.

Toisella jaksolla KuPS loi edelleen paremmat tilanteet. Osvold tulitti heti alussa päin Bahnea (46 min) ja Ilo luikerteli näyttävästi hyvään vetopaikkaan, jonka Bahne jälleen torjui (59 min). Interin parhain paikka nähtiin 63 minuutin kohdalla, jolloin Henri Lehtonen pääsi vetämään takatolpalta hyvästä tilanteesta pahasti yli.

Inter oli lähellä saada johtomaalin 71 minuutin kohdalla, jolloin Oskari Qvickin näyttävä kierteinen veto meni KuPS-maalin takatolpan ohitse. Pari minuuttia myöhemmin Inter-maalilla tapahtui kiperä tilanne, josta tuomittiin rangaistuspotku kotijoukkueelle. Petteri Pennanen niittasi pilkulta hallitusti 1-0.

Inter näytti menettäneen ottelun, kunnes 86. minuutilla kotijoukkueen rangaistusalueella tapahtui jonkinlainen käsivirhe ja pallo vietiin jälleen pilkulle. Puolustaja Joni Aho laukoi onnistuneesti 1-1 ja liigapisteet jaettiin.