AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

11

(0-0)

Yleisöä 1835

FC Inter
4-3-3
vko.19 // 16.5.2015

Ennakko: KuPS-FC Inter

Ennakko: KuPS-FC Inter

KuPS yrittää palata voittojen tielle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja FC Inter iskevät yhteen Veikkausliigaottelussa Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina. Joukkueet kohtasivat toisensa juuri Veikkausliigakauden kynnyksellä pelatussa harjoitusottelussa Valkeakoskella. Tuo ottelu päättyi KuPS:n Petteri Pennasen ja Interin Alban Feratin maaleilla 1-1-tasapeliin.

Joukkueiden lähtökohdat huomiseen otteluun ovat päinvastaiset. Interin kaksi tämän viikon ottelua ovat päättyneet kotikentällä voittoon, kun taas kuopiolaisten puolen Suomen kiertueen kahdesta ottelusta kotiin tuomisina oli nolla pistettä.

- Interissä on tapahtunut paljon muutoksia. Uskon silti, että molemmilla joukkueilla on yhtäläinen tuntuma toisiinsa ja tulossa on erittäin tiukka kamppailu.

- Tässä otteluruuhkassa tulee varmaan joitain poissaoloja molemmin puolin, päivän vireystila on lopulta se joka ratkaisee. Me olemme tehneet kaikkemme niin henkisen kuin fyysisen palautumisen eteen", KuPS-valmentaja Marko Rajamäki ennakoi joukkueen verkkosivuilla.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan kuopiolaisten kahden edellisen pelin saldoa on turha tuijottaa. KuPS on näyttänyt vaarallisuutensa ennen niitä.

- Vaikka KuPS onkin hävinnyt kaksi edellistä ottelua, niin niistä on turha vetää suuria johtopäätöksiä. He aloittivat kauden vahvasti ja voittivat mm. HJK:n kotikentällä. He ovat muutenkin vahva ryhmä, jota on vaikea voittaa erityisesti kotikentällä, sanoi Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Inter on onnistunut hakemaan pisteitä tasaisin väliajoin KuPS:n kotikentältä. Dragtsman mukaan joukkueella on hyvät mahdollisuudet kasvattaa pistetiliä jälleen huomenna.

- KuPS on hyvin organisoitu joukkue. Meidän pitää onnistua hyvin, jos haluamme voittaa. Keskittyminen pitää pystyä pitämään korkealla tasolla koko ottelun ajan. Jos onnistumme siinä, niin meillä on mahdollisuudet vaikka mihin, korosti Dragtsma.


KuPS-FC Inter sunnuntaina kello 17.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.