AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FF Jaro
4-5-1

02

(0-2)

Yleisöä 1332

FC KTP
5-2-3
vko.20 // 23.5.2015

​Ennakko: FF Jaro-FC KTP

​Ennakko: FF Jaro-FC KTP

KTP:lla on viikonloppuna edessä melkoisesti matkailemista, kun joukkue matkaa pitkän reissun länsirannikolle Pietarsaareen FF Jaron vieraaksi.

Torstaina kärsitty kirvelevä kotitappio HIFK:lle on analysoitu Kotkassa tarkasti ja se on taakse jäänyttä elämää. Päävalmentaja Sami Ristilä analysoi ottelua seuraavasti.

- 60 minuuttia suoritettiin ihan ok tasolla, ei tietenkään meidän parasta. mutta riittävää. Sitten ehkä vähän hyydyttiin ja IFK sai vaihtojen myötä otteen pelistä. Emme saaneet enää pallolliseen prässiä ja jouduttiin ottavaksi osapuoleksi.

- Maalipaikkojakin oli taas riittävästi, mutta edelleenkin murtautuminen hyökkäyspäässä tuottaa ongelmia. Peli on kuitenkin käsitelty ja nyt mennään kovaa vauhtia kohti seuraavaa.

Jarolla on puolestaan alla todella maukas voitto VPS:sta. Pahasti jyrän alla ensimmäisellä puoliajalla ollut Jaro löysi lääkkeet tauolla ja nousi hienoon 2-1-voittoon Vaasassa viikolla. Tätä putkea Alexei Eremenkon miehistö lähtee nyt jatkamaan kotonaan.

KTP starttasi kohti länsirannikkoa jo lauantaina. Joukkue yöpyy Kokkolassa ja tekee vielä loput valmistavat verryttelyt sunnuntai-aamuna, jonka jälkeen vasta lopullinen kokoonpano illan otteluun muodostuu. Ryhmityksen kanssa Risulla onkin sitten mietittävää. HIFK-ottelussa loukkaantuneita Shane McFaulia ja Josh Mulvanya, ei nähdä joukkueen kokoonpanossa. Samoin kärkimiesten Samuli Kaivonurmen ja Sasha Anttilaisen sairaslomat jatkuvat. Sen sijaan Niko Ikävalko sekä Aleksi Tarvonen vetivät lauantaiset viimeistelyharjoitukset täysillä, mutta eivät ole vielä joukkueen mukana Pietarsaaressa.

- Hyökkäävistä pelaajista on tällä hetkellä huutava pula. Käytännössä meillä on terveenä vain yksi puhdas kärkipelaaja (Lehtonen). Mutta uskon, että pienillä kenttäryhmityksen muutoksilla löydämme aseet sunnuntain kamppailuun, Ristilä sanoo.

Kokoonpanon kannalta KTP:lle löytyy positiivisiakin uutisia, sillä Felipe Aspegren ja Juuso Salonen ovat kuitanneet korttitilinsä ja ovat joukkueen käytettävissä.

Melkoisissa kokoonpanovaikeuksissa on myös Jaro. Sunnuntain ottelusta ovat varmuudella poissa Jonas Emet, Jari Sara, Johan Brunell, David Carlsson, Reginaldo Junior ja pelikiellosta kärsivä Walter Moore. Peter Opiyo sen sijaan palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa torstaina.


FF Jaro - FC KTP Pietarsaaren Keskuskentällä sunnuntaina 24.5. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.