FC KTP
4-4-2
vko.22 // 3.6.2015

RoPS kaatoi FC KTP:n Kokon johdolla (RoPS-FC KTP 4-0)

RoPS:n hyvä alkukesän vire sai jatkoa, kun rovaniemeläiset voittivat kotiyleisönsä edessä FC KTP:n 4-0 (1-0). Juha Pirinen osui ensimmäisellä puoliajalla kertaalleen ja Aleksandr Kokko iski toisella puoliajalla hattutempun

RoPS ponnisti voitolla liigakolmoseksi, jota ei ole tapahtunut aikoihin. Kotkan poikien selätystä johti hattutempun viimeistellyt Aleksandr Kokko, joka nousi kuudella maalillaan jakamaan liigan maalipörssin kärkipaikkaa yhdessä HJK:n Demba Savagen kanssa.

Kokko iski puhtaan hattutempun, sillä kaikki maalit syntyivät putkeen 2. jaksolla. "Boris" on vaarallisimmillaan juuri boxissa ja valmista syntyi.

Ensimmäisen RoPSin ykköstykki teki 49. minuutilla Juha Pirisen vapaapotkun jäljiltä. Toinen oli illan komein kun Kokko vippasi Janne Sakselan keskityksen kantapäällään verkkoon 72. minuutilla. Hattutempun hän sinetöi rankkaripilkulta, kun Felipe Aspegren roikkui sääntöjen vastaisesti Kokon varusteissa. Hattutemppu valmistui 79. minuutilla.

KTP-vahti Jere Pyhärannan synkkä ilta alkoi jo avausjakson 14. minuutilla kun hän torjui vain puolittain Janne Sakselan maalille tulleen keskityksen. Juha Pirinen oli kärppänä paikalla ja hoiti irtopallon sisään, 1-0. Tilanteessa sähelsi ennen Pyhärantaa toppari Joel Mero.

RoPSin brassimaalivahti Ricardo sai kärvistellä vesisateessa liki ilman töitä. Siitä piti viime kädessä huolta loistavasti pelannut RoPSin nigerialaistoppari Obilor, joka vei liki kaikki pääpallot ja oli fyysisyydessä valovuoden raitapaitoja edellä.