AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HIFK
3-5-2

00

(0-0)

Yleisöä 2385

FF Jaro
4-5-1
vko.22 // 7.6.2015

HIFK:n kotitaika jatkuu (HIFK-FF Jaro 0-0)

HIFK:n kotitaika jatkuu (HIFK-FF Jaro 0-0)

Helsingin IFK ja FF Jaro pelasivat sunnuntaina maalittoman tasapelin. HIFK ei ole vielä hävinnyt ainuttakaan ottelua Veikkausliigassa kotikentällään.

Ottelun avausjaksolla Jarolla oli paremmat paikat avausmaaliin, mutta HIFK:n maalivahti Carljohan Eriksson torjui yritykset. HIFK:n paras paikka aukeni Youness Rahimille, joka pääsi puskemaan Ville Taulon upeasta ulkosyrjäkeskityksestä, mutta taka-alueelta lähtenyt pusku suuntautui ohi.

HIFK painoi toisella puoliajalla päälle kuin yleinen syyttäjä. Tähtirinnat vyöryivät kerta toisensa jälkeen Jaron rankkarialueelle laitojen kautta pelatuilla hyökkäyksillä. Jaron puolustuslinja oli keskityspalloissa kuitenkin hereillä ja hoiti tilanteet varmasti.

74. peliminuutilla HIFK pääsi hyökkäämään vaihdosta kentälle tulleen Eero Peltosen johdolla kahdella yhtä vastaan. Peltonen päätti hyökkäyksen itse, mutta FF Jaron maalivahti Jesse Öst liimasi oikeaan alakulmaan suuntautuneen laukauksen helposti.

Viisi minuuttia ennen loppua Ville Taulolla ja Joni Korhosella oli loistavat paikat voittomaaliin. Taulo latasi vastapallosta niukasti vasemmalta ohi ja Korhosen laukaus painui vain senttejä ohi pystytolpasta.

Nollapelit olivat kauden ensimmäiset molemmille joukkueille.