AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FF Jaro
4-5-1

30

(2-0)

Yleisöä 1166

Ilves
4-6-1
vko.24 // 15.6.2015

Ennakko: Jaro-Ilves

Ennakko: Jaro-Ilves

Jaro ja Ilves palaavat maaottelutauolta tiistai-iltana Pietarsaaressa.

Jaro kohtasi viime ottelussaan HIFK:n vieraskentällä ja Helsingistä tuliaisiksi tuli yksi piste. HIFK:n kotikenttätaika siis säilyy edelleen mutta eniten jarolaisia tyydytti oman maalinsa puhtaana pitäminen.

– Itseluottamuksen kannalta oli erittäin tärkeää, että nolla pysyi ja eliminoimme helpot virheet, mistä vastustajat ovat meitä aikaisemmissa otteluissa päässeet rokottamaan. Myös pelillisesti ottelu oli parasta pitkään aikaan, joukkueenjohtaja Pontus Backlund kertoo Jaron verkkosivuilla.

– Tiistaina haluamme jatkaa siitä mihin Helsingissä jäimme. Voittaaksemme tiistain pelin tarkkuus viimeisellä kolmanneksella on parannuttava sekä viimeistelyn on onnistuttava, Backlund lisää päättäväisesti.

Jaron pelaajista varmuudella sivussa ovat loukkaantuneet Jonas Emet ja Reginaldo Junior sekä Guyanan maajoukkuekomennuksella oleva Walter Moore.

Edellisessä kohtaamisessa huhtikuun lopulla Jaro onnistui maalinteossa jopa kolmesti viemällä selvän 3-1 voiton. Jarolla on siis etuote tulevaan otteluun mutta vastaan asettuu tällä kertaa myös itseluottamusta uhkuva Ilves.

Ilves on päässyt hankalan alun jälkeen hyvin mukaan Veikkausliigan rytmiin ja joukkue on noussut sarjassa yhdeksänneksi. Sarjapisteitä on yhdessätoista ottelussa kertynyt yhtä paljon eli 11 kappaletta. Viime ottelussa Tammelan stadionilla kaatui turkulainen FC Inter Tomi Petrescun maalilla numeroin 1-0 (1-0).

- Hyvä taistelu meiltä kaiken kaikkiaan ja ilmeemme oli hyvä. Uskon näin, että pikku hiljaa meidän prosessimme etenee. Tämä on ollut iso harppaus mennä Ykkösestä Veikkausliigan, kommentoi Ilves-valmentaja Mikko Kaven Inter-kotivoiton jälkeisiä tunnelmia seuran verkkosivuilla

Ilveksen kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjä Henry Chidozie Ugwunna (polvi) ja puolustaja Olli Vakkala (kylki), sekä poikien maajoukkueen matkassa oleva Lauri Ala-Myllymäki. Muutamia kysymysmerkkejä löytyy ja lopullinen kokoonpano ratkeaakin vasta ottelu alla.


FF Jaro-Ilves Pietarsaaren Keskuskentällä tiistaina 16.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.