FC KTP
4-4-2
vko.24 // 17.6.2015

​Inter otti pisteet FC KTP:ltä (FC Inter-FC KTP 3-0)

FC Inter voitti toistamiseen tällä kaudella kotonaan FC KTP:n – tällä kertaa lukemin 3-0 (2-0).

Aivan ottelun alku ei vielä sujunut Interiltä hyvin. Pitkän tauon jälkeen peli oli vielä hakemista ja myös KTP sai pidettyä palloa. Vähitellen kotijoukkue sai lopulta otteen pelistä.

Pelin avausmaali oli lähellä jo reilun kymmen minuutin jälkeen, kun Mika Ojala syötti pallon maalin eteen Vahid Hambolle. Hänen ohjauksen torjui kuitenkin kuin ihmeen kaupalla KTP:n maalivahti Jere Pyhäranta.

Hambon paluu kentälle jäi kuitenkin lopulta lyhyeksi, kun hän joutui nilkuttamaan vaihtoon reilun vartin pelin jälkeen. Hambo sai ottelun tiimellyksessä iskun sääreensä ja ilmeisesti tämän takia hän joutui jättämään kentän.

Inter ei antanut Hambon vamman vaikuttaa pelaamiseensa, vaan meni ottelussa johtoon 19. minuutilla. Maalin pohjusti taitavalla syötöllä Mika Ojalalle tyhjän maalin eteen ranskalaishyökkääjä Gnabouyou.

Avausmaalin syöttäneellä Gnabouyoulla oli sauma lisätä Interin johtoa heti minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa kotkalaisten maalivahti Pyhäranta oli mies paikallaan ja torjui hyvin Inter-hyökkääjän yrityksen. KTP-vahti Pyhäranta piti lopulta joukkuetta pystyssä torjumalla Ojalan kaksi yritystä.

Inter onnistui lopulta tekemään toisen maalin aivan avausjakson lopussa. Gnabouyou harhautteli itsensä tekopaikkaan 16-alueen sisällä ja laukoi pallon voimalla maalin taka-alakulmaan. Tähän laukaukseen Pyhärannalla ei ollut mahdollisuuksia.

Pelin tauolle mentiin siten Interin kahden maalin johdossa.

Pelin toinen jakso oli sitten Interin kantilta katsottuna melkoista hakemista. Joukkue ei saanut peliään kulkemaan oikein millään. Pallon pitämisessä oli vaikeuksia ja hyökkäykset olivat aivan liian lyhyitä.

Vierasjoukkue KTP saikin luotua muutaman vaarallisen tilanteen Interin maalille. Pelin 51. minuutilla Tamas Gruborovicsilla oli oiva tilaisuus kaventaa Interin johtoa, mutta pusku suuntautui yli maalin.

Tämän jälkeen kotkalaiset saivat painetta Interin maalille kotijoukkueen löysäilyn seurauksena. Paras paikka vieraille tuli 72. minuutilla, kun Juho Lehtonen pääsi laukomaan. Interin Joni Aho oli kuitenkin maaliviivalla ja pelasti tilanteen kulmaksi.

Viimeisellä kympillä myös Inter sai vastahyökkäyksistä tilanteita. Gnabouyoulla oli kaksikin paikkaa kasvattaa maalisaldoa, mutta yritykset suuntauivat ohi maalin.

Mika Ojala ei sen sijaan jättänyt paikkaansa käyttämättä, kun Petros Kanakoudis vapautti hänen läpiajoon lisäajalla. Tarkka laukaus alakulmaan takasi Interille lopulta 3-0(2-0) kotivoiton.