AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-5-1

41

(3-0)

Yleisöä 2086

Ilves
5-5-1
vko.24 // 21.6.2015

​Ennakko: RoPS-Ilves

​Ennakko: RoPS-Ilves

Keväämmällä 1-0-voiton Ilveksestä hakenut ja vahvassa vireessä oleva RoPS saa tamperelaisjoukkueen vieraakseen maanantaina.

Ilves lähti kohti Rovaniemeä jo sunnuntaina, yöpyy Oulussa ja kohtaa lopulta maanantai-iltana Rovaniemen Palloseuran. Ilves pelasi viime tiistaina Pietarsaaressa, missä isäntäjoukkue FF Jaro oli parempi numeroin 3-0 (2-0). Ottelu olisi voinut olla kovinkin erilainen, sillä Ilveksen selvää tasoitusmaalia ei hyväksytty ja pian tuon perään Jaro rankaisi. Maanantaina Rovaniemellä on kuitenkin jälleen kolme pistettä jaossa.

RoPS-valmentaja Juha Malinen toivoo, ettei RoPSin tuli ole kokkojen sammumisen myötä sammunut, vaan juhannustauolla kerätyt voimat pystytään keskittämään Ilvestä vastaan olennaisiin asioihin.

- Juhannus on vietetty ja kokot sammutettu, toivottavasti meidän joukkue näyttää Ilvekselle että RoPSin liekki ei ole sammunut, vaan peli-ilo palaa edelleen roihuten. Edellisessä HIFK-ottelussa oli otteissa vähän havaittavissa sitä vanhaa "pimputus-pamputus"-peliä, jossa palloa hallitaan ilman tulosta ja vastustaja jossain vaiheessa pääsee peliin mukaan, Malinen toteaa.

Ilves on Malisen mukaan vaarallinen joukkue erityisesti erikoistilanteissa ja keskityksissä.

- Ilveksen erikoistilanteissa Mäkijärvi, Petrescu ja Emenike ovat vaarallisia kavereita. Joukkueesta löytyy myös tarvittava määrä kokemusta ja äijämäisyyttä, joten helppoa ottelua ei ole tiedossa, uskoo Malinen.

Ilves pääsee matkustamaan Rovaniemelle iskukykyisellä kokoonpanolla ja loukkaantumisosasto vähentyy jatkuvasti. Joukkue on nyt pelannut 12 ottelua ja kasassa on 11 sarjapistettä.


RoPS - Ilves Rovaniemen Keskuskentällä maanantaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorina lähetyksinä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.