AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

11

(1-0)

Yleisöä 1302

SJK
5-5-0
vko.25 // 25.6.2015

SJK haki saarelta pisteen (IFK Mariehamn-SJK 1-1)

SJK haki saarelta pisteen (IFK Mariehamn-SJK 1-1)

IFK Mariehamn sai otteluun salama-alun kun Duarten Tammilehto iski maalin ensimmäisellä peliminuutilla. Toni Lehtinen toi vieraat tasoihin rangaistuspilkulta 71. minuutilla. SJK on näin saalistanut Maarianhamista tällä kaudella kahdesta ottelusta yhteensä neljä pistettä. Ensimmäisessä kohtaamisessa joukkue haki 3-0-voiton.

IFK sai otteluun unelma-alun. Duarte Tammilehto ampui pallon SJK-maaliin puolustajan jalkan kautta, kun pelattu oli vasta 17 sekunttia. Kotijoukkue ei tyytynyt tämän jälkeen puolustamaan vaan pelasi vahvan ensimmäisen puoliajan hyökäten aktiivisesti. IFK joutui vaihtamaan Diego Assiksen 14. peliminuutilla, mutta vieraalle paikalle heitetty nuorisomaajoukkuepelaaja Thomas Mäkinen onnistui loistavasti saaden pallon muun muassa kerran tolppaan.

Maalia pääsivät yrittämään myös muun muassa Bobbie Friberg Da Cruz ja Brian Span. Vieraiden Wayne Brown laukoi kertaalleen vaarallisesti ennen taukoa.

SJK vaihtoi puoliajalla kehiin kaksi hyökkäävää pelaajaa. IFK:n pelirytmi kärsi Dafaan, Philip Mantillan ja Da Cruzin vammoista. Viimeksi mainitti joutui tulla kamppailun lopussa vaihtoon.

SJK sai toisella 45-minuuttisella pallonhallinnan. Otso Virtanen pelasi jälleen hienon ottelun kotijoukkueen maalilla.

SJK sai 71. minuutilla rangaistuspotkun. Kristian Kojola oli myöhässä tilanteesta ja kaatoi Jussi Vasaran. 11-metrisen sisään ampui Toni Lehtinen. Molemmat joukkueet hakivat tämän jälkeen voitto-osumaa. Lähimpänä oli vieraiden Akseli Pelvas, joka ampui pallon tolppaan. Myös kotijoukkueella oli paikkansa, mutta Dever Orgill ei onnistunut yrityksessään.