AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

11

(1-0)

Yleisöä 1302

SJK
5-5-0
vko.25 // 24.6.2015

Ennakko: IFK Mariehamn-SJK

Ennakko: IFK Mariehamn-SJK

SJK matkusti jo tiistaina kohti Maarianhaminaa, missä se kohtaa torstaina 25.6. klo 18.30 alkavassa ottelussa isäntäjoukkue IFK:n.

Peli on molemmille viikon toinen, sillä molemmat olivat tositoimissa maanantaina. SJK nappasi voiton Pohjanmaan paikallisessa ja IFK Mariehamn tasasi pisteet FC Lahden vieraana maalittomalla tuloksella.

Sarjassa joukkueet ovat perätysten, SJK kolmantena ja IFK neljäntenä, kolmen pisteen päässä SJK:sta. Joukkueet kohtasivat jo muutama viikko sitten samassa paikassa ja tuolloin SJK haki vakuuttavalla 3-0 voitolla pisteet Maarianhaminasta. Tappio oli IFK:lle ensimmäinen kahteen vuoteen kotikentällään.

- Maarianhaminassa on loistava kenttä. Viimeksi pystyimme eliminoimaan siellä heidän vahvuutensa ja käyttämään hyväksi omia vahvuuksiamme. Pyrimme tekemään saman jutun siellä nyt, SJK:n valmentaja Chris Cleaver toteaa seuran verkkosivuilla.

SJK voitti myös maanantaina, kun se kohtasi Pohjanmaan derbyssä VPS:n.

- Oli tärkeää HJK pelin jälkeen saada voittamisen fiilis joukkueeseen. Vähän klisee, mutta voittaminen on tapa. Ja se oli myös ansaittu voitto eilen. Otimme HJK pelistä ne hyvät asiat mukaan ja tuotiin ne eiliseen peliin. Ja otamme taas hyvät asiat siitä mukaamme Maarianhaminaan, Cleaver pohtii.

- Oli myös todella mukava nähdä Johnny Laaksonen taas parhaimmillaan eilen, sanoo Cleaver lopuksi.

IFK ei ole vielä onnistunut voittamaan SJK:ta liigaottelussa. Seinäjokelaiset ovat vieneet kolme voittoa ja kerran on pelattu tasan. Torstain ottelussa tullaan näkemään tiukka keskikentän taisto. IFK saa takaisin Lahdessa pelikieltonsa kärsineen Duarte Tammilehdon. Hänellä ja Anthony Dafaalla on suuri rooli, kun vastaan asettuu Mehmet Hetemaj, Wayne Brown sekä Jussi Vasara tai Johannes Laaksonen. IFK toivoo Diego Assiksen auttavan omiaan tässä kamppailussa.

IFK:n riveistä puuttuu loukkaantuneiden Petteri Forsellin, Aleksei Kangaskolkan, Albin Granlundin ja Tommy Wirtasen lisäksi pelikieltoon Lahdessa joutunut Amos Ekhalie. SJK:lta sivussa ovat Marco Matrone ja Jesse Sarajärvi.


IFK Mariehamn - SJK Wiklöf Holding Arenalla torstaina 25.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.